Αλλάζει το κλίμα για τον Γιόχανσον

Ανοιχτό φαίνεται πως παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ, με τον Σουηδό να σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την Ένωση.

Ανοιχτό φαίνεται πως παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ, με τον Σουηδό να σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την Ένωση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος μέσος δεν κατάφερε το προηγούμενο διάστημα να βρει κάποια καλύτερη πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την ΑΕΚ και πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής στους “κιτρινόμαυρους” και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο του Σουηδού μέσου λήγει το καλοκαίρι και τους τελευταίους μήνες ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπιζε. Ο Γιόχανσον, ο οποίος θα χάσει το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, φέρεται σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα να έχει εκτιμήσει αρκετά τη στάση της ΑΕΚ, όλο το διάστημα του τραυματισμού του, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονταν στο πλευρό του, παρότι όλα έδειχναν πως οι δυο πλευρές οδηγούνταν σε “διαζύγιο”. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως υπάρξουν νέες επαφές τις προσεχείς ημέρες, όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.