Λάζαρος: “Καταλαβαίνω όποιον έχει πόνο” (video)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο, αλλά και για το μυστικό που είχε φέτος η Ένωση. Δείτε τι είπε ο διεθνής άσος για το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο ψηφίστηκε ως κορυφαίο της σεζόν.

Το δεύτερο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στην ολική ανατροπή της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, ψηφίστηκε από τους Έλληνες φιλάθλους ως το κορυφαίο της σεζόν 2017 – 18. Ο διεθνής άσος τόνισε μεταξύ άλλων για τη βράβευσή του και φυσικά για το υπέροχο γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ:

“Δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι ο τερματοφύλακας στο φάουλ που πέτυχα κόντρα στον Ολυμπιακό. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα έλεγα: Τελικά μήπως είναι καιρός να μπει ένα τέτοιο γκολ; Γι’ αυτό και το δοκίμασα με τόση πίστη”.

Για την εικόνα της ΑΕΚ στον τελικό κυπέλλου είπε:

“Όταν έχεις τέτοια απόδοση στον τελικό δεν δικαιούσαι κάτι παραπάνω. Για μένα ήταν η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Ήρθε στο χειρότερο σημείο. Ίσως είχαμε αδειάσει κι αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος πως είναι. Είχαμε δώσει τα πάντα. Δίναμε σε κάθε ματς το 100%. Δεν είχαμε την πολυτέλεια ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο τέλευταίο ματς, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στον τελικό δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν ήμασταν η ΑΕΚ στον τελικό”.

Για το “μυστικό” της ΑΕΚ, το οποίο ουσιαστικά έκανε τη διαφορά, ο Λάζαρος είπε:

“Έκλεισε μια ονειρική σεζόν για την ΑΕΚ. Μια σπέσιαλ χρονιά. Όταν κάνεις ανατροπές όπως αυτές με τον Ολυμπιακό, η ομάδα παίρνει νοοτροπία νικητή και δείχνει στους άλλους ότι έχει μέταλλο. Αυτές οι ανατροπές έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Εμείς είχαμε πολλούς Έλληνες οι οποίοι εκτός από πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές είναι και καλά παιδιά. Άρα χτίσαμε πάνω σ’ αυτό. Χτίσαμε και στο θέμα των αποδυτηρίων. Είχαμε την τύχη να έχουμε ποδοσφαιριστές που ήρθαν από το εξωτερικό, οι οποίοι έδεσαν μαζί μας. Ερχόντουσαν οι ξένοι εκεί που καθόμασταν οι Έλληνες και το αντίθετο.

Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο η χημεία που είχαμε μεταξύ μας. Νομίζω όμως ότι λίγο παραπάνω έπαιξε ρόλο η ελληνική παροικία. Το γεγονός ότι υπήρξε πλειοψηφία Ελλήνων μέσα στα αποδυτήρια. Ξέραμε ακριβώς τι θέλαμε. Ξέραμε τι γίνεται στην Ελλάδα και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πράγματα και το καλό κλίμα έβγαινε στο γήπεδο. Προσπαθούσαμε όλοι σαν μια γροθιά”.

Για το που κρίθηκε το φετινό πρωτάθλημα ανέφερε:

“Το πρωτάθλημα για μένα κρίθηκε στο ότι εμείς μετά τον Ατρόμητο δεν χάσαμε κανένα παιχνίδι. Κρίθηκε στο ότι σε όλα τα κρίσιμα ματς, στα οποία αν και μπορεί να ήμασταν πίσω βαθμολογικά, νικούαμε και μειώναμε τη διαφορά. Κρίθηκε όταν ο ΠΑΟΚ περνούσε πάνω από μας με ένα παιχνίδι περισσότερο κι εμείς νικούσαμε και τον ξαναπερνούσαμε. Νομίζω ότι όλοι μας ξέρουμε τι έχει γίνει. Πραγματικά ξέρουμε τι έχει γίνει και δε θέλω να αποκρυπτογραφήσω αυτές τις λέξεις. Το πρωτάθλημα είναι 1000% δίκαιο της ΑΕΚ”.

Για τις διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ για τον τίτλο της ΑΕΚ, υποστήριξε:

“Καταλαβαίνω τους πάντες. Όποιος έχει τον πόνο του ας έρθει να μου το πει. Το δίκαιο όμως είναι κάτι άλλο από τον πόνο. Κι εμένα είναι πόνος μου που δεν εμφανίστηκα όπως πρέπει στον τελικό. Το δίκαιο ήταν να πάρει ο ΠΑΟΚ το κύπελλο. Έτσι ήταν δίκαιο να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα.

Για μένα η ΑΕΚ, όλη η ομάδα, είναι MVP του πρωταθλήματος. Αυτό που έχουμε καταφέρει φέτος είναι πάρα πολύ μεγάλο. Αήττητοι στην Ευρώπη, κλείσαμε με έξι ήττες τη σεζόν, εκ των οποίων η μια στον τελικό. Όταν ο ένας τρέχει για τον άλλον, τότε MVP είναι τα αποδυτήρια της ΑΕΚ”.

Για το πως προσεγγίζουν οι περισσότεροι το ποδόσφαιρο στη χώρα μας ανέφερε:
 
“Αγαπάμε τη νίκη περισσότερο από το άθλημα. Αγαπάμε τις επιτυχίες μόνο. Κερδίζεις και έρχονται όλοι στα αποδυτήρια για φωτογραφίες. Χάνεις και δεν εμφανίζεται κανένας”.

Δείτε όλο το βίντεο με τη συνέντευξη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην εκπομπή για τα βραβεία Novasports Super League 2017-18 και ακούστε τον διεθνή άσο να αναφέρεται αναλυτικά στα παραπάνω θέματα κι επίσης στη μεγάλη αγάπη του, τη Στέλλα και φυσικά στη σύζυγό του. Επίσης τι αισθάνεται φέτος όταν θυμάται τα όσα έγιναν πέρυσι στον τελικό κυπέλλου στον Βόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.