Δυναμική εμφάνιση Βγενόπουλου

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος με ανακοίνωση του δείχνει τις διαθέσεις του να επιστρέψει στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο "Mr MIG" συγχαίρει τους "πρασίνους" για την πορεία τους στο πρωτάθλημα και ζητά να επικρατήσει αλληλοσεβασμός στις σχέσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος με ανακοίνωση του δείχνει τις διαθέσεις του να επιστρέψει στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο “Mr MIG” συγχαίρει τους “πρασίνους” για την πορεία τους στο πρωτάθλημα και ζητά να επικρατήσει αλληλοσεβασμός στις σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Επίσης εκφράζει την ελπίδα του αυτή τη φορά να επιλυθούν τα θέματα σε διοικητικό επίπεδο σε πνεύμα ομονοίας και συνεργασίας.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:


«Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου και τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τις επιτυχημένες προσπάθειες που καταβάλουν φέτος, με αποτέλεσμα να είναι η ομάδα πρώτη σ’ αυτήν την τελική φάση του πρωταθλήματος.


Προφανώς τίποτε ακόμη δεν έχει κριθεί, όμως το βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός, από αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι σήμερα στη δεύτερη θέση και διεκδικητής και αυτός του τίτλου.


Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι δύο πολύ μεγάλοι σύλλογοι και, ανεξαρτήτως των εκάστοτε διοικήσεων, προπονητών και παικτών, ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι πάντα έντονος και απρόβλεπτος. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και αποδοχή του μεγέθους και της παρουσίας και των δύο, ώστε το χόμπι μας αυτό να έχει ενδιαφέρον και να μας χαρίζει δυνατές συγκινήσεις.


Ο μεγαλύτερος κίνδυνος γι΄αυτήν τη φάση του πρωταθλήματος, λόγω και των γενικότερων συνθηκών στη χώρα μας, είναι η βία. Για τη βία αυτή το μικρότερο μερίδιο ευθύνης έχουν οι οπαδοί. Τη βασική ευθύνη έχουν οι ηθικοί αυτουργοί που είναι οι παράγοντες αυτοί που με τις δηλώσεις και τις συμπεριφορές τους εξάπτουν τα πάθη και δημιουργούν σκηνικό πολέμου που πρέπει να κερδηθεί με οποιοδήποτε μέσον.


Μεγάλη ευθύνη έχουν επίσης οι αθλητικές και μη εποπτικές αρχές και η Πολιτεία, που αφήνει αυτούς τους ανθρώπους ατιμώρητους. Τέλος, σημαντική ευθύνη έχουν και ορισμένες οπαδικές εφημερίδες και ορισμένοι εγκάθετοι δημοσιογράφοι που συμβάλουν στη δημιουργία ενός εικονικού κόσμου μεγαλείου, φανατισμού και μίσους όπου το χόμπι μετατρέπεται σε πόλεμο.


Εύχομαι να επικρατήσει κοινή λογική, σύνεση και ψυχραιμία ώστε και οι δύο ομάδες, που μέχρι στιγμής έχουν εναλλαγές στην απόδοσή τους, να δείξουν στις τελευταίες αγωνιστικές τις δυνατότητές τους μέσα στο γήπεδο και να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος. 
Υ.Γ. Ως προς τα διοικητικά-μετοχικά θέματα του Παναθηναϊκού, ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα επιλυθούν σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας μακριά από δημόσιες αντιπαραθέσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.