Με απουσίες για τη νίκη

Με αρκετές απουσίες και αναγκαστικές αλλαγές, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο και θέλει επιστρέψει στις νίκες, μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Άντερλεχτ, με το ίδιο σκορ (1-0), για πρωτάθλημα και Europa League (15:00, Novasports 2).

Με αρκετές απουσίες και αναγκαστικές αλλαγές, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο και θέλει επιστρέψει στις νίκες, μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Άντερλεχτ, με το ίδιο σκορ (1-0), για πρωτάθλημα και Europa League (15:00, Novasports 2). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να δείξουν πως τα δυο τελευταία αποτελέσματα ήταν απλά μια κακή παρένθεση. 

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τη ρεβάνς με τους Βέλγους και να επικεντρωθούν στην εντός έδρας αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες, οι οποίοι εμφανίζονται ανεβασμένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ρομπέρτο θα βρεθεί στην εστία των «ερυθρολεύκων», με τους Ντα Κόστα και Βούρο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Οι Ελαμπντελαουί και Σαλίνο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Κασάμι και Καμπιάσο να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Φουστέρ και Κολοβός θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Ντομίνγκες να ξεκινάει σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Πουλίδο. Εκτός αποστολής για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έμειναν οι Σιόβας, Πάρντο, Ερνάνι, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.