Πρώτο… αίμα με τη Βιγιαρεάλ

Στην ενδέκατη απόπειρά της η Βιγιαρεάλ κατάφερε να νικήσει για πρώτη φορά εκτός έδρας στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν και με το 2-1 επί της Σεβίλης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στην ενδέκατη απόπειρά της η Βιγιαρεάλ κατάφερε να νικήσει για πρώτη φορά εκτός έδρας στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν και με το 2-1 επί της Σεβίλης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το “κίτρινο υποβρύχιο” προηγήθηκε στο 22′ με τον Μπόρχα Βαλέρο, ενώ το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με τον Σοριάνο με αυτογκόλ στο 34′ να φέρνει το ματς στα ίσα.


Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Καμούνιας στο 81′, χαρίζοντας στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς, με τους οποίους βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι αντίθετα, συνέχισαν την αγωνιστική τους… κατρακύλα, με αποτέλεσμα να μείνουν ακόμη πιο μακριά απ’ τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


ΣΕΒΙΛΗ: Βάρας, Εσκουντέ, Ναβάρο, Φάσιο, Κόκε (46′ Ρέγες), Νάβας, Ράκιτιτς, Μέντελ (46′ Τροχόφσκι), Κανουτέ, Μανού, Νεγρέδο


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Λόπεθ, Ροντρίγκες, Άνχελ, Μουσάκιο, Οριόλ, Σένα, Κάνι (84′ Μαρτσένα), Καμούνιας, Βαλέρο (90’+1′ Μαρτινούτσιο), Σοριάνο, Χοσέλου (73′ Πέρεθ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.