Σαράποβα απ’ τα παλιά

Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται η Μαρία Σαράποβα παραμένει πάντα μία σπουδαία τενίστρια.

Η πρώην κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα, ενόψει του Roland Garros, καθώς επικράτησε με 2-1 (6-7, 6-4, 7-5) της κατόχου του κορυφαίου γαλλικού τουρνουά, Γελένα Οσταπένκο, και προκρίθηκε πανηγυρικά στην τετράδα του τουρνουά της Ρώμης.

Η Ρωσίδα πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στην τρέχουσα περίοδο, προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και μετά από 3 ώρες και 10 λεπτά να πανηγυρίσει τη νίκη επί της Λετονής αντιπάλου της.

Από την άλλη, η Εσθονή, Ανέτ Κονταβέιτ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και «πέταξε έξω» στους προημιτελικούς το Νο2 του κόσμου, Καρολίν Βοζνιάκι (6-3, 6-1) διευρύνοντας το προσωπικό της ρεκόρ επί αθλήτριας που βρίσκεται στην πρώτη 10άδα (επικράτησε και της Βένους Γουίλιαμς στην φάση των «16»). Λίγο περισσότερο από μία ώρα χρειάστηκε η Κονταβέιτ για να περάσει στην τετράδα, έχοντας προηγουμένως «σπάσει» το σερβίς της αντιπάλου της έξι φορές.

Η τενίστρια από την Εσθονία (Νο26 στον κόσμο) θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την κάτοχο του τροπαίου, Ελίνα Σβιτόλινα, η οποία νίκησε την Ανζελίκ Κέρμπερ με 2-0 (6-4, 6-4).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.