Διάστρεμμα ο Κουίνσι, κάρτες ο Ζεκά

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τον Λεβαδειακό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει και άλλους «πονοκεφάλους» να αντιμετωπίσει. Ο Κουίνσι έχει υποστεί ένα διάστρεμμα, κάτι που σημαίνει πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χάνει την επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Skoda Ξάνθη ενώ ευτυχώς για τον Πορτογάλο, ο Ζεκά δεν έχει κάτι σοβαρό ή ανησυχητικό.

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τον Λεβαδειακό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει και άλλους «πονοκεφάλους» να αντιμετωπίσει. Ο Κουίνσι έχει υποστεί ένα διάστρεμμα (αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον Σιμάο από το γήπεδο), κάτι που σημαίνει πως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χάνει την επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Skoda Ξάνθη ενώ ευτυχώς για τον Πορτογάλο, ο Ζεκά δεν έχει κάτι σοβαρό ή ανησυχητικό.

Στη Λιβαδειά, ο Ζεκά δέχτηκε κίτρινη κάρτα και έφτασε στις τέσσερις. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του “τριφυλλιού”.

Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε και τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών καταλαβαίνουμε πως οι επιλογές λιγοστεύουν για τον Πορτογάλο τεχνικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.