Σελετόπουλος: «Δε βλέπω φως στο πρόβλημα»

Απογοητευμένος από τα προβλήματα του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σελετόπουλος.

Απογοητευμένος από τα προβλήματα του Πανιωνίου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σελετόπουλος. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρθηκε στην ομάδα Νέων, η οποία αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς επίσης και στην αποχή των παικτών της ομάδας. Ο Σελετόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά:

Για την αποχή των παικτών και το γεγονός πως ο Πανιώνιος έπαιξε χθες με τα… τσικό κόντρα στον Ολυμπιακό:
«Κοουτσάρισα την ομάδα των Νέων-Ανδρών την οποία επίσης κοουτσάρω και την ετοιμάζω για το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Δυστυχώς έγινε η αποχή και το άσχημο είναι πως δεν βλέπω φως μπροστά και είναι κρίμα γιατί ο Πανιώνιος φέτος μπορούσε να κάνει την υπέρβαση. Η φετινή ομάδα του Πανιωνίου και εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα που δεν μπορούν να καταλάβουν οι παράγοντες, είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες. Ερωτήσεις τύπου γιατί δεν το κάνατε πέρυσι που σας χρωστάγανε περισσότερα, έχουν μια πολύ απλή απάντηση. Και την απάντηση την έδωσε πάρα πολύ ωραία ο Μάριος Καμπότσης σε μία συνάντηση που έγινε προχθές όπου είπε, σε εμάς ο μεγαλύτερος παίκτης είναι 24 χρόνων, κανείς από εμάς δεν έχει βγει στην αγορά εργασίας, τα μόνα χρήματα που παίρνουμε είναι από το πόλο, πρέπει να ψάξουμε να βρούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ειδικά παιδιά που έχουν έρθει από την επαρχία. Ο Πάρης Χατζηκούλας είναι από τον Βόλο και επέστρεψε στον Βόλο, δεν μπορεί να μείνει άλλο στην Αθήνα. Ο Λεοντής Κουκής είναι πολύ καλός μουσικός και πλέον έχει μπει σε τρία-τέσσερα σχήματα και παίζει μουσική, δεν μπορεί να ασχοληθεί άλλο με το πόλο. Αν εξαιρέσουμε τον Δημήτρη Μητελούδη που είναι ο μόνος που έχει μόνιμη δουλειά και είναι και ο μεγαλύτερος σε ηλικία, είναι 29 ετών, όλοι οι υπόλοιποι είναι σπουδαστές και μαθητές του Λυκείου. Για αυτό το λόγο ο Καμπότσης τους είπε πως κάνουν μία κίνηση για να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα γιατί πέρυσι, όταν ο Θωμάκος, ο Μάζης, ο Κοκκινάκης έλεγαν θα παίξουμε, τι θα έλεγαν οι μικρότεροι, δεν παίζουμε; Δεν γινόταν αυτό. Αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων συν το γεγονός πως δεν πιστεύουν ότι μπορεί να λυθεί το πρόβλημα και πρέπει να κοιτάξουν να κάνουν κάτι διαφορετικό».

Για τις οφειλές στους πολίστες του Πανιωνίου:
«Σε κάποιους παίκτες είναι 10-12 μισθούς. Είναι πολλά. Οι παίκτες που ήρθαν φέτος τους χρωστάνε 3 μηνιάτικα από τα 5. Η διοίκηση ήρθε πριν από 20 ημέρες και είπε ότι θέλει να κάνει μείωση 40% γιατί δεν έχει άλλα λεφτά και αν θέλουμε να προχωρήσουμε… Τα παιδιά είπαν αμέσως ΟΚ, έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στους διοικούντες που περίμεναν μάχη. Και το πρόβλημα είναι ότι η ίδια η διοίκηση έδωσε συγκεκριμένες ημερομηνίες, που πέρασε εδώ και 10 ημέρες. Υπήρξε η αντίδραση και η επόμενη κίνηση από τον πρόεδρο ήταν να μας πει προχθές πως έχει δυνατότητα μέσα  στις επόμενες δέκα ημέρες να δώσει μισό μηνιάτικο, αλλά ό,τι έχουμε συμφωνήσει ως το τέλος της περιόδου. Οι παίκτες δεν βλέπουν προσωπικά στον κύριο Τσάβαλο το πρόβλημα, το βλέπουν στον Πανιώνιο. Συμφωνίες που είχαν κάνει εξάλλου, αρχικά ήταν με άλλο πρόεδρο. Δεν τηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα και οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες… Υπάρχουν κι άλλα θέματα πολύ σημαντικά. Το γεγονός ότι παραιτήθηκε ο μάνατζερ της ομάδας όταν επιστέψαμε από τη Σαβόνα και επί ενάμιση μήνα η ομάδα ήταν ακέφαλη. Πριν από δυο-τρεις ημέρες ήρθε κάποιος έφορος, ο Πέτρος Κάλλης να βοηθήσει την κατάσταση γιατί με όποιους είχε γίνει επαφή είχαν αρνηθεί. Έφυγε ο ξένος, αλλά όχι για οικονομικούς λόγους. Ήρθε ο Σλοβένος Γκάλιτς, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμα και για να υπογράψει πρέπει να πάρει χρήματα. Είναι εδώ εδώ και τρεις ημέρες, έχει περάσει από εξετάσεις, κάνει προπόνηση μαζί μας, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει. Πρέπει μέχρι τη Δευτέρα το αργότερα γιατί έχουμε την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Αν η διοίκηση ήθελε πραγματικά να «διαλύσει» το τμήμα, δεν θα έφερνε ξένο παίκτη. Δεν είναι αυτός ο στόχος της, γιατί από κάποιους εξωδιοικητικούς ακούστηκε, δεν πειράζει ας το διαλύσουμε, ας πέσει η ομάδα στην Α2, ή το απίστευτο και τι έκανε ο Πανιώνιος με τα λεφτά του Τσακίρη και του Δήμου και του Κουτελάκη. Πήγε σε δέκα τελικούς… Τι έκανε; Αυτά είναι απίστευτα».

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός γιατί πέρασε από μια έδρα, τη Νέα Σμύρνη, αναίμακτα, εκεί όπου ούτε η Χίος έχει περάσει ούτε ο Παναθηναϊκός και η Βουλιαγμένη, αν τα πράγματα πάνε καλά, θα δυσκολευτεί. Νομίζω πως το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ περίεργο λόγω διακοπών. Εξήντα ημέρες διακοπές, ανάμεσα στην 10η και την 11η αγωνιστική και πενήντα ημέρες διακοπή πάλι από τις 3 Μαρτίου που είναι η 18η αγωνιστική μέχρι τις 22 Απριλίου που είναι η 19η, γιατί είναι το προολυμπιακό τουρνουά και το Πάσχα. Μιλάμε για δύο περιόδους που είτε κάνεις ξανά προετοιμασία ή διαλύεσαι ως ομάδα. Οι ομάδες που έχουν διεθνείς δεν έχουν κάνει ούτε μία προπόνηση. Ήρθαν τα παιδιά την Τρίτη και την Πέμπτη έπαιξαν πρωτάθλημα. Μετά το προολυμπιακό θα υπάρχει μία εβδομάδα, αλλά πέφτει πάνω στο Πάσχα. Υπάρχει επίσης το χοντρό πρόβλημα των κολυμβητηρίων. Τα Χανιά ας πούμε, που είναι πολύ αξιόλογη ομάδα, δεν έχει κολυμβητήριο και θα δώσουν, κατά 99%, τους αγώνες τους στην Αθήνα! Είναι κλειστό το κολυμβητήριο του Αλίμου εδώ και μήνες και το Καλαμάκι ψάχνει δεξιά και αριστερά να βρει χώρο να κάνει προπόνηση. Ήταν κλειστή τέσσερις ημέρες η Βουλιαγμένη, αυτό είναι απίστευτο! Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Ήταν βέβαια κάτι που περιμέναμε και για αυτό στον Πανιώνιο η επένδυση έγινε φέτος σε νέα παιδιά γιατί βλέπαμε λίγο πιο μπροστά, αλλά δυστυχώς η διοίκηση δεν έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.