Αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα ο Αρβανίτης

Δεκατρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ως συνεργάτης του Ουλφ Σέφερτ, ο Γιάννης Αρβανίτης επιστρέφει στην εθνική χάντμπολ των ανδρών αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής.

Δεκατρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της θητείας του ως συνεργάτης του Ουλφ Σέφερτ, ο Γιάννης Αρβανίτης επιστρέφει στην εθνική χάντμπολ των ανδρών αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής. 

Ο 52χρονος τεχνικός συμφώνησε με την ΟΧΕ να αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας, στην οποία εργάστηκε ως βοηθός το διάστημα 2000-2005 και έζησε σημαντικές επιτυχίες, με την 6η θέση στους Ολυμπιακούς της Αθήνας και το Παγκόσμιο της Τυνησίας). Εκτοτε, ο Γιάννης Αρβανίτης εργάστηκε επί έντεκα χρόνια (2005-2016) στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, ενώ από το 2005 έως το 2012 ήταν παράλληλα και ομοσπονδιακός τεχνικός στην Κύπρο. Το τελευταίο διάστημα, από τον Σεπτέμβριο του 2017, ήταν προπονητής της εθνικής εφήβων, ενώ παλαιότερα (2001-04) εργάστηκε και στην εθνική νέων.

Ένας από τους βασικούς παίκτες της παλιάς εθνικής ομάδας, ο Γιώργος Χαλκίδης, θα είναι πλέον ο συνεργάτης του Γιάννη Αρβανίτη, ενώ παράλληλα διατηρεί το πόστο που έχει από πέρυσι στην εθνική νέων και αναλαμβάνει και το αντιπροωπευτικό συγκρότημα των εφήβων. Ο 41χρονος άλλοτε διεθνής πίβοτ έκανε σπουδαία καριέρα ως παίκτης στο εξωτερικό, στην Ισπανία, στη Γερμανία και στην Ελβετία, όπου μάλιστα κατέκτησε το νταμπλ με την Βάκερ Τουν το 2013. Συνεχίζει να συνεργάζεται με την ίδια ομάδα ως προπονητής των τμημάτων υποδομής.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική χάντμπολ των ανδρών είχε μείνει “ακέφαλη” από τα μέσα Μαρτίου, όταν η ΟΧΕ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με το Νίκο Γραμματικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.