Πονάει ακόμα ο Λέτο

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις όμως τα νέα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις όμως τα νέα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μιλώντας με το ιατρικό τιμ των «πράσινων» υποστήριξε πως οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν τον έχουν εγκαταλείψει και για αυτό προτιμήθηκε να ακολουθήσει και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Ο “Σέμπα” θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη και αν τα καταφέρει αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες συμμετοχής του θα λιγοστέψουν.

Από και πέρα, ο Κουίνσι έκανε θεραπεία και την Τετάρτη το πρωί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς του καθώς και ο ακριβείς χρόνος αποθεραπείας του.

Παράλληλα σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος αμυντικός έχει επανέλθει στο πρόγραμμα και κάνει κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη φορά ακολούθησε ο Ρούντολφ.
 
Στην προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με την Δόξα Δράμας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.