Τιμωρία – ρεκόρ για Λεχ Πόζναν

Με πρόστιμο - ρεκόρ για τα πολωνικά δεδομένα και άλλες σημαντικές κυρώσεις τιμώρησε η λίγκα της χώρας την Λεχ Πόζναν για την συμπεριφορά των οπαδών της στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Με πρόστιμο – ρεκόρ για τα πολωνικά δεδομένα και άλλες σημαντικές κυρώσεις τιμώρησε η λίγκα της χώρας την Λεχ Πόζναν για την συμπεριφορά των οπαδών της στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι φανατικοί οπαδοί της πολωνικής ομάδας, διέκοψαν στο 78ο λεπτό το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, προκειμένου να εμποδίσουν την Λέγκια να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου μέσα στην έδρα τους.

Αμέσως μετά τα επεισόδια, η περιφέρεια στην οποία ανήκει το Πόζναν ανακοίνωσε «λουκέτο» στο γήπεδο Miejski για οκτώ αγώνες της επόμενης σεζόν σε Πολωνία και Ευρώπη, για να ακολουθήσουν και νέες ποινές από την λίγκα.

Κατ’ αρχάς, στον σύλλογο επιβλήθηκε πρόστιμο 28.000 ευρώ, το ανώτερο που προβλέπει ο κανονισμός, ενώ η εξέδρα στην οποία έγιναν τα επεισόδια θα παραμείνει κλειστή για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μετά το τέλος της τιμωρίας από την περιφέρεια. Οι οπαδοί που ταυτοποιήθηκαν ως παρόντες στην συγκεκριμένη εξέδρα, θα μείνουν εκτός γηπέδων για άλλες τρεις αγωνιστικές, ενώ απαγορεύτηκε και η εκτός έδρας μετακίνηση οπαδών της ομάδας μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.