Άρης- Λεβαδειακός: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι είπαν οι Μανουέλ Μασάδο και Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Άρης- Λεβαδειακός.

Δείτε τι είπαν οι Μανουέλ Μασάδο και Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Άρης- Λεβαδειακός.

Μανουέλ Μασάδο:

«Σε ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, ο Λεβαδειακός παρατάχθηκε καλά αμυντικά όπως περιμέναμε και πετυχαίνοντας το γκολ μας δυσκόλεψε. Μπροστά στο ενδεχόμενο ήττας η ομάδα διαφοροποιήθηκε και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ποιότητα και αγωνιστικότητα και είμαστε χαρούμενοι γιατί ήρθαν οι τρεις βαθμοί που θέλαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον κόσμο και σε όλο το τιμ.

Θεωρώ ότι η νίκη ήρθε δίκαια για μας πέρα από την καλή δουλειά που έκανε ο αντίπαλος. Εμείς κυριαρχήσαμε σε όλους τους τομείς, κάναμε ευκαιρίες και ήμασταν καλοί στην επίθεση κι αυτό φαίνεται κι από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού που έκανε καίριες επεμβάσεις και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου».

Για την διαιτησία του Θάνου: «Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να σχολιάζω διαιτησίες και δυστυχώς οδεύουμε εκεί. Όταν υπάρχουν λάθη που επηρεάζουν το αποτέλεσμα, τότε κι εγώ ως προπονητής πρέπει να σχολιάσω κάτι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εφόσον δεν αλλοιώθηκε το σημερινό αποτέλεσμα δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Θα πρέπει να δώσουμε χώρο στους αρμόδιους να το δουν και να διορθώσουν τα πράγματα. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα για τον Άρη και αυτό θα κάνω».

Για την αγωνιστική μεταμόρφωση του Καστίγιο: «Δεν θα μπορούσα να σχολιάσω γιατί δεν έχω κριτήριο σύγκρισης για τον Νέρι, καθώς δεν έχω δει άλλα παιχνίδια του. Όταν ανέλαβα την ομάδα ήθελα να αποσπάσω τα καλύτερα δυνατά ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών ώστε να τα βγάλουν προς όφελος της ομάδας. Ένας παράγοντας που έχει αλλάξει στο Νέρι είναι ότι αφήνει πίσω το ατομικό και βγάζει το ομαδικό στοιχείο, προσφέροντας στην ομάδα και είναι και ο πρώτος σκόρερ μας».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Πάμε βήμα-βήμα. Όπως δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης για το Νέρι, έτσι δεν έχω και για την υπόλοιπη ομάδα, γιατί δεν έχω δει τα άλλα παιχνίδια. Όταν ήρθα δεν ήθελα να κάνω μεγάλες αλλαγές αλλά να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε άμυνα και επίθεση. Αν καταφέρουμε να έχουμε ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο τότε όλα τα άλλα θα έρθουν. Από ‘κει και πέρα αν δω ότι χρειάζεται κάτι η ομάδα τότε θα κάνω τις απαραίτητες εισηγήσεις στη διοίκηση και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το κοινοποιήσω».

Γιώργος Παράσχος:

«Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό Άρη όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, όμως δε καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν Άρη που έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Ήμασταν τυχεροί στο γκολ που βάλαμε και θα ήταν σημαντικό να πάρουμε τον πόντο. Μας μένει μια πικρία γιατί δεχτήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, είχε το ρυθμό, ενώ εμείς ήταν εμφανές ότι είχαμε κόπωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.