Στροφή σε Μασάδο

Εκτός του Μάουρο Φορμίκα, o Oλυμπιακός φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Πορτογάλου Πάουλο Ρικάρντο Ριμπέιρο ντε Ζέσους Μασάδο που αγωνίζεται στην Τουλούζ.

Εκτός του Μάουρο Φορμίκα, o Oλυμπιακός φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Πορτογάλου Πάουλο Ρικάρντο Ριμπέιρο ντε Ζέσους Μασάδο που αγωνίζεται στην Τουλούζ και ήταν συμπαίκτης του Κέβιν Μιραλάς στη Σεντ Ετιέν από το 2008 μέχρι το 2009.

Οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν να αποκτήσουν ως δανεικό τον Πορτογάλο αλλά Τουλούζ συζητά μόνο για πώληση αξιώνοντας ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ. Ο Μασάδο θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό και πιέζει όσο μπορεί τη γαλλική ομάδα.

«Γνωρίζω και εγώ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Είμαι ενήμερος. Εχω μιλήσει με τον Κέβιν Μιραλάς με τον οποίον παίζαμε μαζί στην Σεντ Ετιέν και ξέρω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής στη SportDay.

Και συνέχισε: «Με κολακεύει το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω σε αυτή την ομάδα. Γνωρίζω από πρώτο χέρι και τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχω παίξει στο γήπεδό του με τη Σεντ Ετιέν και δεν μπορώ να ξεχάσω την ατμόσφαιρα. Είναι δεδομένο ότι θα φύγω από την Τουλούζ. Εγώ έχω τελειώσει από εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.