Βαρύ το κλίμα στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, με το κλίμα στο Κορωπί να είναι βαρύ, μετά την ήττα 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, με το κλίμα στο Κορωπί να είναι βαρύ, μετά την ήττα 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Αντρέα Στραματσιόνι είδε τον Γιαννακόπουλο να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, την ίδια στιγμή που δεν υπολογίζει τους Κοτσόλη, Μπουμάλ, Πέτριτς και Σάντσεθ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα και θεραπεία.

Παράλληλα, από την προπόνηση απουσίαζε ο Νάνο. Η προετοιμασία των «πράσινων» για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες θα συνεχιστεί την Τρίτη με προπόνηση στις 15:00 στο Κορωπί. Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μέστο, καθώς επίσης και ο Λαγός, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Ο Σεμπαστιάν Λέτο ανεβάζει στροφές και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή των «πράσινων» για την εντός έδρας αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.