Θα προσπαθήσει να πείσει τον Δώνη

Ο Νίκος Νταμπίζας θα αναλάβει το δύσκολο έργο να πείσει τον Γιώργο Δώνη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Νίκος Νταμπίζας θα αναλάβει το δύσκολο έργο να πείσει τον Γιώργο Δώνη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει μείνει ευχαριστημένος με την πρόταση που του κατέθεσε το “τριφύλλι” στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο μάνατζέρ του, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Παρότι η πλευρά της “πράσινης” ΠΑΕ εκφράζει την αισιοδοξία, πως σύντομα θα βρεθεί η “χρυσή τομή” και ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βελτιώσει την πρότασή του, προς τον Έλληνα τεχνικό, προκειμένου αυτός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Δώνης θα βρεθεί στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να ανανεώσει το δίπλωμα προπονητικής και σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα, με τον οποίο θα συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσία του “τριφυλλιού”. Η συγκεκριμένη επαφή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.