Παναθηναϊκός SuperfoodsΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Απόλυτη στήριξη προς την ΠΑΕ»

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της προς το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, για τα όσα έγιναν στη Τούμπα.
12/03/2018 • 23:21
ΚΑΕ ΑΕΚ
  • shares
Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της προς το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, για τα όσα έγιναν στη Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΑΕΚ Β.C. εκφράζει την απόλυτη στήριξή της προς την ΑΕΚ ΠΑΕ, στις όποιες ενέργειές της για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και δηλώνει αλληλέγγυα με την πολιτική ευθύνης, που ακολουθεί.

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, όσα είδε σοκαρισμένη όλη η υφήλιος από τον τηλεοπτικό δέκτη προκαλούν την οργή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων. Είναι αυτονόητο, ότι στην Τούμπα χάθηκε κάθε έννοια αθλητικού πολιτισμού.


Θέλουμε να ευχηθούμε στη Διοίκηση της ΑΕΚ ΠΑΕ κάθε επιτυχία στην προσπάθεια, που θα καταβάλλει για πλήρη δικαίωση και ευελπιστούμε όπως τα αρμόδια όργανα σπεύσουν για την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία εκείνων, που διασαλεύουν την ηρεμία και το αίσθημα ασφάλειας σε μια ευνομούμενη Πολιτεία.


Κατ΄επέκταση ευχόμαστε η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθληματικού τίτλου. Διότι αποτελεί κοινή παραδοχή, φίλων και αντιπάλων, ότι εντός του αγωνιστικού χώρου είναι κατά την τρέχουσα περίοδο η καλύτερη ομάδα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...