Ρίχνει πάλι φώτα στην επιτραπέζια αντισφαίριση η Καβάλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων

Ούτε μία βδομάδα δεν πέρασε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων και η Καβάλα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μία ακόμα διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Ούτε μία βδομάδα δεν πέρασε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων και η Καβάλα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μία ακόμα διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας στην επιτραπέζια αντισφαίριση. 

Κι εκεί που το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φρόντισε θαυμάσια τα ταλεντάκια του αθλήματος, τώρα θ’ αγκαλιάσει στον ίδιο χώρο, στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», τους βετεράνους και τους ανεξάρτητους αθλητές. Η όμορφη πόλη της Μακεδονίας θα φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Ιουνίου, το 9ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων ανεξαρτήτων και βετεράνων. Πρόκειται για την καθιερωμένη διοργάνωση του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που θα έχει συνδιοργανωτή τον δήμο Καβάλας και γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Επίσης, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα λάβουν χώρα, όπως κάθε χρόνο και τα πλέι οφ των ομαδικών αγωνισμάτων Π.Ο.Φ.Επ.Α. για τη φετινή περίοδο.

Ο θεσμός άρχισε το 2010 στη Βούλα κι από τότε γίνεται σχεδόν κάθε χρόνο εκτός Αττικής. Συγκεντρώνει δυνατά ονόματα του χώρου από το κοντινό ή πιο μακρινό παρελθόν, όπως και άλλους πολύ αξιόλογους αθλητές του χτες, ενώ την ίδια ώρα αναδεικνύει τη δίψα για παιχνίδι και διακρίσεις από τους ανεξάρτητους, δηλαδή αθλητές, που δεν είχαν ποτέ δελτίο σε σωματείο-μέλος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Φυσιολογικά υπάρχουν και φέτος αρκετές απουσίες, αφού δεν γίνεται να μπορούν όλοι να κάνουν το ίδιο εύκολα μία μετακίνηση, όμως είναι βέβαιο ότι εξαιρετικοί αθλητές θα προσφέρουν όμορφες αγωνιστικές στιγμές. Οι κληρώσεις των ομίλων έχουν αναρτηθεί στο σάιτ, με το οποίο συνεργάζεται η ομοσπονδία για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και τα αναπτυξιακά τουρνουά στη διεύθυνση  http://www.ttscore.io/event/95.

Οι 11 κατηγορίες, που θα γίνουν στην Καβάλα, είναι οι ακόλουθες:

Ανεξάρτητοι 18-39 ετών  
Ανεξάρτητοι 40-49
Ανεξάρτητοι 50-59
Ανεξάρτητοι 60-64
Ανεξάρτητοι 65+
Ανεξάρτητοι ενιαία κατηγορία γυναικών
Βετεράνοι 40-49 ετών
Βετεράνοι 50-59
Βετεράνοι 60-64
Βετεράνοι 65+
Βετεράνοι ενιαία κατηγορία γυναικών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του διοργανωτή ομίλου «δικαίωμα συμμετοχής από την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία έχουν όσοι και όσες προκρίθηκαν από τα αντίστοιχα ατομικά αγωνίσματα των περιφερειών. Από τις υπόλοιπες περιφέρειες η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Στα ομαδικά παίρνουν μέρος οι πρωταθλητές και οι κυπελλούχοι των 7 περιφερειών, όπου διεξάγονται ομαδικά αγωνίσματα». Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου και μετά τη λήξη του προγράμματος θα λάβει χώρα σε παραθαλάσσια ταβέρνα η καθιερωμένη συνεστίαση του Π.Ο.Φ.Επ.Α. όπου θα γίνει η απονομή επάθλων για τα ομαδικά αγωνίσματα, όπως και όσων ατομικών έχουν ολοκληρωθεί. Τη διοργάνωση στηρίζουν 16 χορηγοί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.