Παρουσίαση βιβλίου για τη σχολική διαμεσολάβηση


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (E.B.E.A.) και το Ινστιτούτο Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ.), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού & ενδοσχολικής της βίας την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, διοργανώνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο «Ερμής» του Ε.Β.Ε.Α. την εναρκτήρια εκδήλωση των δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για την αντιμετώπιση του ενδοσχολικού εκφοβισμού που υπεγράφη μεταξύ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ. από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Α. και του Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ. κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το βιβλίο της κ. Αλεξίας Κουκκουλλή, Δικηγόρου, Διαιτητού και Εκπαιδεύτριας Διαμεσολαβητών, με τίτλο «Η Δώρα και το δώρο της».
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τόσο του Ε.Β.Ε.Α., όσο και του Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., και σκοπεί να φέρει σε επαφή τα παιδιά και τους νέους, δηλαδή τους πολίτες, γονείς, εργαζόμενους και επιχειρηματίες του αύριο, με τις εναλλακτικές μορφές επίλυσης των διαφορών τους, γεγονός που αναμφίβολα θα προσδώσει υπεραξία στην ενήλικη ζωή τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.