Παναθηναϊκός ΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Αρβανίτης: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να τα παρατήσουμε, θα βρούμε την άκρη να βγούμε από το αδιέξοδο»

Κάλεσμα στήριξης της ομάδας, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση του Αρη, για τη 16η αγωνιστική της Α1, στο Αλεξάνδρειο, με το Λαύριο (18.00), απηύθυνε ο Λευτέρης Αρβανίτης.
13/02/2018 • 21:13
Ο Λευτέρης Αρβανίτης
  • shares
Κάλεσμα στήριξης της ομάδας, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση του Αρη, για τη 16η αγωνιστική της Α1, στο Αλεξάνδρειο, με το Λαύριο (18.00), απηύθυνε ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης και μέλος της επιτροπής που συστήθηκε εσχάτως για να διαχειριστεί τις επαφές με τον Νίκο Λάσκαρη, προκειμένου να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας, τοποθετήθηκε με ανάρτηση που έκανε σήμερα σε προσωπική σελίδα του στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Φίλες και φίλοι συναρειανοί, ο Αρης μας περνά μία άσχημη και επικίνδυνη περιπέτεια. Γνωρίζουμε όλοι μας πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Όμως τώρα δεν χωρούν σκυμμένα κεφάλια, χαμηλωμένα βλέμματα, σκυθρωπά πρόσωπα.

Ναι απέχουμε πολύ από αυτό που είχαμε όλοι οραματιστεί για τον Αρη αλλά τώρα είναι η στιγμή που δεν πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα. Δεν έχουμε το δικαίωμα να τα παρατήσουμε. Δεν επιτρέπεται να υποταχθούμε. Ο Αρης, ο δικός μας Αρης, δεν τα παρατά ποτέ. Δεν νικιέται στην μάχη. Δεν παραδίνεται στα προβλήματά του, όσο μεγάλα και αν είναι αυτά.

Η κιτρινόμαυρη ιδέα, το μικρόβιο που έβαλαν στο αίμα μας οι παππούδες και οι πατεράδες μας, δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Τον δρόμο αυτόν τον χάραξαν με ιδρώτα και αίμα οι ιδρυτές αυτού του συλλόγου, τον πέρασαν στις επόμενες γενιές και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσουμε.

Δεν είναι άλλος από την πλήρη και ολόψυχη στήριξη στον αυτοκράτορα που τόσες φορές μας έχει κάνει περήφανους!!!

Στηρίζουμε όλοι και με όλες μας τις δυνάμεις την κίνηση του Α.Σ. και των συνδέσμων για οικονομική ενίσχυση αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα και συνεχίζουμε μέχρι να βγούμε από το αδιέξοδο.

Θα την βρούμε την άκρη μας όπως το κάναμε και το 2012».
Γράψτε το σχόλιο σας...