Μύθος ότι οι Άγγλοι παίκτες παίζουν τα περισσότερα ματς!

Οι παίκτες της Αγγλίας που συμμετέχουν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έπαιξαν λιγότερα ποδοσφαιρικούς αγώνες αυτή τη σεζόν από τους ποδοσφαιριστές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Βραζιλίας.,

Οι παίκτες της Αγγλίας που συμμετέχουν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έπαιξαν λιγότερα ποδοσφαιρικούς αγώνες αυτή τη σεζόν από τους ποδοσφαιριστές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Βραζιλίας.,

Η αντίληψη που υπάρχει εδώ και χρόνια είναι ότι οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ, αγωνίζονται περισσότερο από τους άλλους συναδέλφους τους στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το συγκρότημα του ΣάουθγκεΪτ βρίσκεται στην 4η θέση στην λίστα των ομάδων που βρίσκονται στη Ρωσία, με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Η παίκτες της Ισπανίας έπαιξαν σχεδόν 10.000 λεπτά περισσότερα από τους Άγγλους, με τους Γάλλους να παίζουν  περίπου 5.000 λεπτά περισσότερα και τους Βραζιλιάνους να αγωνίζονται 4.000 λεπτά περισσότερα από την Αγγλία.

Οι μετρήσεις που έγιναν από το ανεξάρτητο ερευνητικό συγκρότημα CIES Football Observatory, αναφέρονται στο διάστημα από την 1η Ιουλίου του 2017, έως τις 31 Μαΐου του 2018. 
Η έρευνα λοιπόν έδειξε ότι:

Oι 23 παίκτες που απαρτίζουν την Αγγλία έπαιξαν σε 994 παιχνίδια, από τον περασμένο Ιούλιο. Κάθε παίκτης έχει παίξει κατά μέσο όρο 43 αγώνες. 

Ο τερματοφύλακας του Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Εθνικής Πορτογαλίας, Ρουί Πάτρισιο, έχει παίξει περισσότερα λεπτά  από τους 736 παίκτες με 5.490 λεπτά και 61 παιχνίδια.
Ο Αργεντινός σταρ, Λιονέλ Μέσι, βρίσκεται στην 4η θέση με 5,008 λεπτά και 60 παιχνίδια. Στην 2η θέση βρίσκεται ο Κροάτης Ντούγε Τσαλέτα – Τσαρ, βασικό στέλεχος στην εκπληκτική πορεία της Σάλτσμπουργκ σε Αυστρία και Γιουρόπα Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.