Κανένα ενδιαφέρον για τον Λουτσιάνο

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λουτσιάνο, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να θέλει στην Ένωση, τον πρώην παίκτη του στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λουτσιάνο, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να θέλει στην Ένωση, τον πρώην παίκτη του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως η ΑΕΚ είναι πλήρης στη θέση πίσω από τον σέντερ φορ, στην οποία αγωνίζεται κυρίως ο Λουτσιάνο, καθώς θα έχει τη νέα σεζόν στη διάθεσή του, τους Μάνταλο, Λιβάγια και Μπακασέτα. 

Παράλληλα, ο Ουζουνίδης δε θέλει να προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση νυν ή πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού το εφετινό καλοκαίρι. Ο Έλληνας τεχνικός έχει επαφές με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι μετεγγραφικοί στόχοι της ομάδας, με προτεραιότητα να δίνει στην απόκτηση επιθετικού περιοχής και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.