Ο …Μανώλης χτυπάει δύο φορές!

Ντέρμπι με τα ...όλα του ήταν το ματς Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός που έγινε την 1η Δεκεμβρίου του 2001 στο Ολυμπιακό Στάδιο, με ένα ... ημίχρονο για κάθε ομάδα.

Ντέρμπι με τα …όλα του ήταν το ματς Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός που έγινε την 1η Δεκεμβρίου του 2001 στο Ολυμπιακό Στάδιο, με ένα … ημίχρονο για κάθε ομάδα.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αλεξανδρή στο 24΄, ενώ τρία λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ο Τζόρτζεβιτς έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Θεά Νίκη φτερούγιζε προς το …κόκκινο, όμως ο Εμμάνουελ Ολιζαντέμπε και οι συμπαίκτες του δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με ηγέτη τον Νιγηριανο-πολωνό επιθετικό, οι Πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψαν τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Ο Ολιζαντέμπε ήταν το πρόσωπο του αγώνα, αφού με δύο δικά του γκολ στο 71′ και το 77′ ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Κυράστα ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και διατηρήθηκε στο παιχνίδι τίτλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.