Αντιλεού: «Ανοικτός σε κάθε πρόταση»

Ο Μοϊσέ Αντιλεού του Λεβαδειακού τόνισε ότι τα πάντα είναι ανοικτά για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο Μοϊσέ Αντιλεού του Λεβαδειακού τόνισε ότι τα πάντα είναι ανοικτά για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο 22χρονος μπακ από το Μπενίν, μίλησε στο beninfoot για την σεζόν που πέρασε στην Βοιωτία και τον Ζοσέ Ανιγκό.

Αναλυτικά:

Για την σεζόν που πέρασε: «Είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μου. Συνολικά είχα μία καλή σεζόν νομίζω. Η ομάδα έμεινε στην κατηγορία και πετύχαμε τον στόχο μας. Είμαι περήφανος που έπαιξα συνεχόμενα ματς ως το νεότερο μέλος της ομάδας. Είναι ωραίο. Δεν σταματάω εκεί, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να μην επαναπαύομαι, γιατί είναι δύσκολο να κρατήσεις την θέση σου σε υψηλό επίπεδο αν δεν δουλεύεις».

Για το μέλλον του:
«Όπως κάθε ποδοσφαιριστής, κάθε χρόνο προσπαθώ να ανεβαίνω ένα επίπεδο. Αν πρέπει να περάσω άλλη μία σεζόν για να φύγω, ας είναι. Είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση, από άλλη χώρα ή από την Ελλάδα. Η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη και θέλω να δω που θα είναι το επόμενο σπίτι μου. Το μόνο που μένει είναι να διαπραγματευτώ»

Για τον Ανιγκό:
«Η επιτυχία έρχεται πάντα με δουλειά, είναι απαραίτητο, δεν πρέπει να χαλαρώνεις αλλά να λαμβάνεις τις οδηγίες και να τις εφαρμόζεις στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής ήταν ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου γιατί με προτίμησε. Και δεν είναι εύκολο να τολμήσεις να εμπιστευτείς έναν νεαρό παίκτη, ειδικά στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Είχαμε 30 ματς στη σεζόν, επαιξα σε παραπάνω από τα μισά και σε 5 στο Κύπελλο. Δεν σταματάω εκεί. Χρωστάω αυτή την επιτυχία στην δουλειά μου αλλά και στον προπονητή που πίστεψε σε μένα. Δεν τον απογοήτευσα.

Για την χειρότερη και την καλύτερη στιγμή της σεζόν:
«Ας ξεκινήσω από την χειρότερη. Ήταν στην αρχή της σεζόν, όταν δεν έπαιζα πολύ. Έβλεπα τους φίλους μου να παίζουν και ήταν περίπλοκο και δύσκολο πνευματικά να περιμένω την σειρά μου. Είχα όμως υπομονή, δούλεψα, επωφελήθηκα από την εμπιστοσύνη του προπονητή και τελικά έπαξα βασικός ως το τέλος. Η καλύτερη στιγμή μου ήταν απέναντι στην ΑΕΚ. Έπαιζαν το τελευταίο τους ματς και αν κέρδιζαν θα γίνονταν πρωταθλητές. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, είχε ανάμεσα σε 63 και 70.000 κόσμο. Ήταν τρελό να ζω αυτή την στιγμή, ήταν η καλύτερη ανάμνησή μου από την σεζόν. Παρ’ ολο που χάσαμε, δεν θα ξεχάσω αυτή την στιγμή γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα στο ελληνικό πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.