Ατυχία με Τζόουνς (video)

Χτύπησε στο χέρι ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ στη σημερινή (8/6) τελευταία προπόνηση πριν τον τρίτο μικρό τελικό με τον Προμηθέα.

Χτύπησε στο χέρι ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ στη σημερινή (8/6) τελευταία προπόνηση πριν τον τρίτο μικρό τελικό με τον Προμηθέα.

Συμβαίνουν κι αυτά! Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την τρίτη αναμέτρηση με τον Προμηθέα στη σειρά των μικρών τελικών της Basket League, που έγινε σήμερα (8/6) στην Πάτρα, χτύπησε στο χέρι ο Λάκι Τζόουνς και είναι πολύ πιθανό να τεθεί νοκ άουτ για τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικέφαλου» τραυματίστηκε στον καρπό του δεξιού του χεριού και αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας, που έγινε στο «Δ. Τόφαλος», καθώς οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην Πάτρα από μεσημέρι. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, όμως, είναι πολύ πιθανό να μην είναι σε θέση αύριο να δώσει το παρών. 

Αν συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ θα είναι με δύο παίκτες μείον στην περιφέρεια, καθώς, όπως είναι γνωστό από καιρό, είναι τραυματίας ο Απόλλων Τσόχλας. Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής στην πρωτεύουσα της Αχαΐας είναι οι Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, και Phil Goss.

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ, αυτό περιελάμβανε ανάλυση του αντιπάλου με χρήση βίντεο και ασκήσεις τακτικής. Να σημειώσουμε ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικό βίντεο από το σημερινό ταξίδι στην Πάτρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.