Βήμα πλέι – οφ ο Κολοσσός (video)

Με τρομερό...φίνις στην τελευταία περίοδο ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε νικηφόρα με 71-68 από την έδρα του Κόροιβου και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι - οφ της Basket League.

Με τρομερό…φίνις στην τελευταία περίοδο ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε νικηφόρα με 71-68 από την έδρα του Κόροιβου και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι – οφ της Basket League.

Αντίθετα, η ομάδα της Αμαλιάδας παραμένει μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής καθώς απέχει 2 νίκες από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μάλιστα με διαφορά, όμως οι Ροδίτες έκαναν τρομερό σερί στο τέλος και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Ρέλεφορντ που έκανε …όργια με 35 πόντους, ενώ ο Βασιλόπουλος σημείωσε 18 για τους γηπεδούχους.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι στα πρώτα λεπτά, όμως στο τελευταίο τρίλεπτο του α’ δεκαλέπτου ο Κόροιβος έκανε σερί 11-0 και προηγήθηκε με 21-12.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς ο Κολοσσός ήταν πολύ άστοχος, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί στο 40-25 με τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ο Κόροιβος εξακολουθούσε να κρατά διαφορά ασφαλείας στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου και μόνο στο τελευταίο δίλεπτο ο Κολοσσός έδειξε σημάδια αντίδρασης, μειώνοντας στο 51-44.

Ο Κόροιβος κρατούσε με νύχια και με δόντια το προβάδισμα στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, όμως ο Κολοσσός με ένα σερί 11-0 κατάφερε να περάσει μπροστά με 55-62. Ο Χαριτόπουλος στη συνέχεια παραλίγο να πάρει το ματς μόνος του καθώς βοήθησε την ομάδα του να ισοφαρίσει 62-62 περίπου ενάμισι λεπτό πριν από το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι όμως φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στις τελευταίες επιθέσεις και πήραν τη νίκη με 68-71.

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 40-25, 51-44, 68-71

Κόροιβος Αμαλιάδας (Μαρκόπουλος):
Πουλιανίτης, Σλαφτσάκης 4, Βασιλόπουλος 18 (1), Τσάπιν 17 (1), Χάρις 4, Κόβατς, Συνετός, Χριστοδούλου, Χάρντινγκ, Χαριτόπουλος 12 (2), Τρότερ 13 (2), Γεωργάκης. 

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης):
Λίντεν, Ρέλεφορντ 35 (2), Άχονεν, Σαλούστρος 10, ΜακΓκί 8, Μπιλλής, Οικονομόπουλος, Μανωλόπουλος, Ντέιβις 7, Γεωργαλλής 3 (1), Αγγελάκος, Λιούις 8 (1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.