Τη σταμάτησε η συμπολίτισσα

Η Εσπανιόλ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μπαρτσελόνα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι της Βαρκελώνης.

Η Εσπανιόλ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μπαρτσελόνα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι της Βαρκελώνης. Οκτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετρούσαν οι “μπλαουγκράνα”, αλλά στο γειτονικό “Πρατ” δεν τα κατάφεραν, μένοντας πλέον πέντε βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ και την πρώτη θέση.

Ο Φάμπρεγας με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής στο 16′ έβαλε την “Μπάρτσα” μπροστά στο σκορ κι ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Βερδού είχε χάσει μοναδική διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Το ματς ισορρόπησε στη συνέχεια και οι καλές φάσεις απουσίασαν.

Αντίθετα, υπήρχε μεγάλη ένταση και χαρακτηριστικό είναι ότι σε κάποια φάση στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής βρέθηκε με ένα… κουτάκι αναψυκτικού στο χέρι, όχι φυσικά για να δροσιστεί, αλλά για να το μεταφέρει στον τέταρτο μαζί με τις απαραίτητες συστάσεις.

Κι ενώ το παχνίδι έφτανε προς το τέλος του και οι παίκτες του Ποκετίνο έμοιαζαν αδύναμοι να αντιδράσουν, τα κατάφεραν τελικά στο 86′ με κεφαλιά-“ψαράκι” του Άλβαρο. Η Μπαρτσελόνα δεν είχε πολλά χρονικά περιθώρια, αλλά άγγιξε το 2-1 σε μια εντυπωσιακή τριπλή φάση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Πικέ “σημάδεψε” το δοκάρι από διαγώνια θέση, το σουτ του Πέδρο που πήρε το “ριμπάουντ” σταμάτησε στο χέρι του αμυντικού και ο Ινιέστα σούταρε στη συνέχεια άουτ από πλεοκεκτική θέση.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Άλβαρες (81′ Φρανθίσκο Κασίγια), Μορένο, Φορλίν, Ραούλ Ροντρίγκεθ, Ντίντακ Βιλά, Αμάτ, Ρομαρίκ (65′ Άλβαρο), Βερδού, Βάις (46′ Χάβι Λόπεθ), Σέρχιο Γκαρθία, Μπιφουμά

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Άλβες, Πικέ, Φάμπρεγας (85′ Κεϊτά), Ινιέστα, Τσάβι, Μπούσκετς, Μέσι, Σάντσες (72′ Πέδρο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.