Παναθηναϊκός ΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Τούρκοι επενδυτές στο μπάσκετ του Άρη (;)

0
Απόστολος Νταλούκας
19/10/2017 • 15:15
Επιβεβαιώνει η ΚΑΕ Άρης το επενδυτικό ενδιαφέρον Τούρκων επιχειρηματιών
  • shares
Την οικονομική ανάσα από Τούρκους επιχειρηματίες περιμένει ο Άρης του μπάσκετ με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες στην Θεσσαλονίκη.
Ο Τούρκος ιδιοκτήτης καταστημάτων με πολύτιμους λίθους, Αϊχάν Γκιουνέρ, είχε συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ με τον Νίκο Λάσκαρη και τον αδερφό του, Μάνο, συζητώντας για το ενδεχόμενο να γίνει χορηγός στην ομάδα. 
Μια εξέλιξη σημαντική και σαφώς ευπρόσδεκτη με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα της ΚΑΕ.

Σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση του Άρη :

« Ο Τούρκος ιδιοκτήτης των καταστημάτων με πολύτιμους λίθους με την επωνυμία «Storks», Ayhan Guner, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος εξαγωγών πολύτιμων λίθων Τουρκίας βρέθηκε σήμερα (19/10) στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και είχε συζητήσεις με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνο Λάσκαρη για θέματα που αφορούν την πιθανή συνεργασία των δυο πλευρών. Ένα απ’ αυτά ήταν και το ενδεχόμενο χορηγίας καθώς η τουρκική εταιρεία δείχνει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στον τομέα αυτό. 

Ο Τούρκος επιχειρηματίας ξεναγήθηκε στους χώρους του «Nick Galis Hall» αλλά και στο Μουσείο του ΑΡΗ κι έμεινε εντυπωσιασμένος από την πλούσια ιστορία και παράδοση της ομάδας. Στον κ. Guner και τους συνεργάτες του η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δώρισε αναμνηστικά είδη από το "ARIS Legend Store". Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Μάνος Λάσκαρης παρέθεσαν γεύμα στον Τούρκο επιχειρηματία και τους συνεργάτες του.»
 
Γράψτε το σχόλιο σας...