Θελάδες και Ιέρο στον πάγκο της Ισπανίας στην πρεμιέρα

Η απόλυση σοκ του Χουλέν Λοπετέγκι ανάγκασε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας να πάει σε σίγουρη λύση για το ντέρμπι της πρεμιέρας με την Πορτογαλία. Ο προπονητής της Κ21 των Ισπανών, Αλμπέρ Θελάδες και ο τιμ μάνατζερ της Ισπανίας Φερνάντο Ιέρο αναμένεται να είναι στον πάγκο στην πρεμιέρα.

Η απόλυση σοκ του Χουλέν Λοπετέγκι ανάγκασε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας να πάει σε σίγουρη λύση για το ντέρμπι της πρεμιέρας με την Πορτογαλία. Ο προπονητής της Κ21 των Ισπανών, Αλμπέρ Θελάδες και ο τιμ μάνατζερ της Ισπανίας Φερνάντο Ιέρο λογικά θα είναι στον πάγκο στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου κυπέλλου. 

Ο Θελάδες είναι αρκετά χρόνια στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας και είναι αρκετοί οι παίκτες που έχουν περάσει από τα χέρια του. Από το 2013 ως το 2014 στην και ακολούθως στην Κ21 με πολλούς παίκτες που βρίσκονται τώρα στην ανδρών, υπό τις οδηγίες του. Εντυπωσιακό ότι το 2014 ο Χουλέν Λοπετέγκι είχε αφήσει την Κ21 της Ισπανίας για να πάει στην Πόρτο και ο Θελάδες ήταν και τότε ο αντικαταστάτης του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.