Παπουτσάκης: «Θέλουμε βήματα προόδου»

Να δει τον Εργοτέλη να πραγματοποιεί βήματα προόδου επιθυμεί ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Να δει τον Εργοτέλη να πραγματοποιεί βήματα προόδου επιθυμεί ο Απόστολος Παπουτσάκης. Ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του τη νέα χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει την συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Το 2011 μας αποχαιρέτησε και μας άφησε στη μέση μιας προσπάθειας για να κάνουμε τον Εργοτέλη ακόμα μεγαλύτερο σε όλους τους τομείς: στον αγωνιστικό, στον οργανωτικό, στον πολιτιστικό, στον κοινωνικό.

Μέσα στο 2011 η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει πιο ψηλά από ποτέ στην ιστορία της: στην 8η θέση του πρωταθλήματος 2010-11, γεγονός που μας έδωσε το δικαίωμα να ζητήσουμε κάτι περισσότερο για τη σεζόν που διανύουμε. Εκτός από την υψηλότερη θέση, το 2011 σημάδεψε τον Εργοτέλη και μια σειρά άλλων γεγονότων, με κορυφαίο αναμφίβολα τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, που διοργανώσαμε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Μια συναυλία, που αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της χρονιάς στην Κρήτη. Παράλληλα, είδαμε παιδιά προερχόμενα από την Ακαδημία μας να γίνονται επαγγελματίες και να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα. Το 2012 μας βρίσκει ενώπιον πολλών προκλήσεων.

Στόχος μας είναι να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, να μας κάνει υπερήφανους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και να συνεχίσει στο δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές της πριν από 82 χρόνια. Εύχομαι σε όλους ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, ευτυχία και επιτυχίες».

Από εκεί και πέρα, με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί την Ξάνθη ο Εργοτέλης. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει στους Καβουσάκη, Ρομάνο, Νταντόμο, Ρέντζα, Χαντί, Μπουχαλάκη και Κανδηλάκη.

Αναλυτικά, η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Τζούνιορ, Μπέτο, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Ευαγγέλου, Λεάλ, Καρέλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.