Μπαρτζώκας: «Δώσαμε τσάμπα το ματς»

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως η ομάδα έχασε τσάμπα το ματς, τονίζοντας πως η Κούμπαν είναι κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ και στο πλεονέκτημα έδρας.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως η ομάδα έχασε τσάμπα το ματς, τονίζοντας πως η Κούμπαν είναι κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ και στο πλεονέκτημα έδρας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στα πλέι οφ και πιστεύω ότι με μια ακόμα νίκη θα τα καταφέρουμε. Υπερασπιστήκαμε τη διαφορά στο τέλος και ίσως με τρεις νίκες έχουμε πιθανότητες να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Ηταν πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο. Δώσαμε τσάμπα το ματς. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα 38’, αλλά έπειτα κάναμε κάποια λάθη. Δώσαμε στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να πάρει τη νίκη. Είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός σε σχέση με την αρχή της σεζόν». 

Σχετικά με τη σεζόν και την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας: «Αν περάσουμε στα πλέι οφ, θα παλέψουμε κάθε ματς. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε καλά εντός και εκτός έδρας. Έχουμε την ομάδα για να παλέψουμε. Δεν υπάρχει κανείς αχτύπητος. Θα παλέψουμε. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά μας στην Ευρωλίγκα. Το ότι έχουμε πετύχει 7 νίκες στο Top 16 είναι σημαντικό. Εχουμε κάτι ακόμα να κάνουμε. Δεν αλλάζουμε κάτι. Δεν έχουμε το βάρος, τη φανέλα και την ιστορία όπως ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας. Όποιος έρχεται στα παιχνίδια μας βλέπει καλό μπάσκετ. 

Το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάζαμε. Είχαμε την άνεση να βρίσκουμε καλές προϋποθέσεις για εκτέλεση. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή αμυντική ομάδα, ιδιαίτερα τώρα που έχει καλούς παίκτες να πιέσουν την μπάλα. Ελέγχοντας το παιχνίδι μέχρι το 38?, το ματς πήγε στις λεπτομέρειες, ο Γκιστ πήγε στα αμυντικά ριμπάουντ. Κάναμε βλακείες και εμείς και πίεσε ο Παναθηναϊκός στην άμυνα. Δεν είναι εύκολο να κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό κάθε φορά». 

Για το που μπορεί να φθάσει η Λοκομοτίβ: «Αναγνωρίζεται η ποιότητα της ομάδας και αυτό μας τιμά. Υποφέρουν πολλές ομάδες με τεράστια ιστορία και μπάτζετ. Και μόνο που είμαστε εδώ, κόντρα στη λογική είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Άκουσα ότι ειπώθηκε στην Ελλάδα πως έχουμε 45 εκατ. ευρώ μπάτζετ. Ρώτησα και εγώ αν ισχύει αυτό και είδα τους άτεγκτους συνήθως, Ρώσους να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια. Στην πραγματικότητα είναι 5,5 εκατ. ευρώ το αγωνιστικό μας μπάτζετ. Δεν κοιτάμε πάντως, μέχρι το Βερολίνο». 

Σχετικά με τον Ντιλέινι, είπε: «Και ο MVP βγαίνει στο τέλος της σεζόν. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, γιατί πρεσβεύει το πνεύμα της ομάδας. Δεν έχει πρόβλημα να σκοράρει. Είναι ο δικός μας MVP. Αν είναι MVP της Ευρωλίγκας θα το δούμε στο τέλος». 

Σε ερώτηση σχετικά με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Προσέθεσε τρεις παίκτες. Είναι η μόνη ομάδα που το έκανε και μπράβο της. Το βάθος της ομάδας με οκτώ ξένους είναι τεράστιο. Είδα τόσα ταλέντα εκτός δωδεκάδας και αυτό δείχνει το μέγεθος. Είναι η έδρα που επηρεάζει πράγματα, η τεχνογνωσία, είναι πολλά πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.