Παναθηναϊκός SuperfoodsΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Μπόγρης: «Να πετύχω για να μην φύγω από εδώ ποτέ» (video)

20/09/2017 • 13:20
Ο Γιώργος Μπόγρης.
  • shares
Ο Γιώργος Μπόγρης δηλώνει ότι επιστρέφει σοφότερος στην Ελλάδα και έτοιμος να πετύχει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα κανάλια Novasports κατά την Μedia Day του Ολυμπιακού:

Για το αν επιστρέφει σοφότερος στην Ελλάδα: «Όπως λέει και το τραγούδι pasito - pasito, βήμα - βήμα τα έκανα όλα. Μου είχε λείψει απίστευτα η Ελλάδα. Όσο ωραία και αν είναι η Ισπανία η Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά. Γύρισα στην ρουτίνα και η ρουτίνα είναι το πιο ωραίο πράγμα στην Ελλάδα. Αν δεν χάσεις αυτό που έχεις δεν το εκτιμάς. Είμαι διπλά ευτυχισμένος, μακάρι να πετύχω για να μην φύγω από εδώ ποτέ».

Για το αν ήταν Ολυμπιακός από μικρός: «Εθνική ομάδα είμαστε όλοι και τώρα είμαι Ολυμπιακός αφού έβαλα τη φανέλα. Μακάρι μέσα Ιουνίου να έχουμε πετύχει όλους τους στόχους και να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται σε όλες τις δοιργανώσεις».

Για το αν έχει ωριμάσει: «Παλαιότερα στην Ελλάδα προσπαθούσα να πω ό, τι έβλεπα, αλλά κατάλαβα ό, τι δεν μπορείς να λες ότι θέλεις. Βήμα - βήμα μεγάλωσα και κατάλαβα ότι ήμουν ένας μικρός μπούφος που νόμιζα ότι έχω πάντα δίκιο. Τα χρόνια που πέρασα μόνος μου με βοήθησαν να κατλάβω εσάς τους δημοσιογράφους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και πάνω απ' όλα τον εαυτό μου, τι είμαι και το τι θέλω πραγματικά. Είμαι ευλογημένος που το ζω. Αγωνιστικά είμαι έτοιμος, ψυχολογικά είμαι έτοιμος και το timing είναι εξαιρετικό. Ο σύλλογος είναι πολύ οργανωμένος, υπάρχει τρομερό κλίμα και υπομονή από όλους. Με αυτό τον συνδυασμό μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Όλοι μαζί πρέπει να τα δώσουμε όλα να πετύχει η ομάδα και θα χαρώ να έχω ρόλο σε αυτό».

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Με τα παιδιά γνωριζόμαστε στην Εθνική, τους ξέρω τόσα χρόνια. Δεν χρειάστηκε χρόνος, μπήκα στο κλίμα και όλοι με έχουν αγκαλιάσει. Και οι ξένοι έχουν μπει στο κλίμα, το οποίο είναι οικογενειακό, κάτι που είναι σημαντικό γιατί είμαστε τις περισσότερες ώρες μαζί. Οπότε είμαστε ευλογημένοι που υπάρχει αυτή η κατάσταση και που το ζω».

Για το τι του είχε λείψει από την Ελλάδα: «Μου είχε λείψει ο κρύος καφές. 30 βαθμοί και μου δίνεις ζεστό καφέ; Επίσης, το να γυρίσω να φάω το μαγειρευτό μου, να πάρω τον καφέ μου και να δίνω ραντεβού με τους συμπαίκτες μου μία ώρα πριν για να πάμε για προπόνηση. Μετά την προπόνηση να πάμε για ένα φαγητό. Στην Ισπανία η νοοτροπία ήταν να τελειώνουμε την προπόνηση και να πάμε σπίτι. Εδώ επενδύουμε στο να είμαστε μαζί για να γίνουμε καλύτεροι. Μου είχε λείψει να περνάω χρόνο με τους συμπαίκτες μου».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...