Ο Αργυρίου στο Novasports (vid)

Ο Ανέστης Αργυρίου μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ανέστης Αργυρίου μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.


Δείτε τι είπε ο αμυντικός της ΑΕΚ:

-Ο Νίκος Κωστένογλου στηρίζει τα νέα παιδιά και εσύ είσαι ένα από αυτά. Όταν μπαίνει στο γήπεδο τα δίνεις όλα. Συμφωνείς;
«Σίγουρα ο προπονητής μας έχει δώσει την ευκαιρία. Κάθε νέο παιδί που του δίνεται η ευκαιρία προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα».


-Είσαι ικανοποιημένος από τη δική σου απόδοση όταν μπαίνεις στο γήπεδο;
«Στα τρία παιχνίδια που έχω αγωνιστεί με την ομάδα έχουμε κερδίσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα γιατί αυτό έχει σημασία. Εγώ σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και από εκεί και πέρα ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει ποιος θα παίξει και ποιος θα μείνει εκτός».


-Πως βιώνεις αυτή την οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα; Είσαι αισιόδοξος για την ΑΕΚ;
«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα δεν θα την αφήσουν έτσι. Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση γενικά σε όλες τις ομάδες, στο κράτος αλλά και στην Ευρώπη υπάρχουν προβλήματα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και πιστεύω πως θα βρεθεί μία καλή λύση για την ομάδα».


-Το 2012 τι θέλεις να σου  φέρει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο;
«Το 2012 θα ήθελα να είμαι πάνω από όλα υγιείς και  να έχω επιτυχίες με την ομάδα μου. Επαγγελματικά να αγωνιστώ σε περισσότερα παιχνίδια και να κερδίσω κάποιο τίτλο».


-Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Δόξα Δράμας.
«Σίγουρα είναι  ένα δύσκολο παιχνίδι όσο και να φαίνεται το ότι είναι εύκολο. Η Δόξα με την έλευση του νέου προπονητή είναι ένας καλός αντίπαλος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά, να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και να καθαρίσουμε γρήγορα το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.