Ακόμα μία αγωνιστική στον Σουάρες…

Με ποινή αποκλεισμού μιάς αγωνιστικής και πρόστιμο 20.000 λιρών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA) τον Λουίς Σουάρες.

Με ποινή αποκλεισμού μιάς αγωνιστικής και πρόστιμο 20.000 λιρών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA) τον Λουίς Σουάρες, για την χειρονομία που έκανε ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ εναντίον των φιλάθλων της Φούλαμ, ύστερα από την ήττα 1-0 των «κόκκινων» σε αγώνα πρωταθλήματος στο «Κρέιβεν Κότατζ». Επίσης, πρόστιμο 20.000 λιρών επιβλήθηκε και στη Λίβερπουλ, ενώ ο αγγλικός σύλλογος δέχθηκε προειδοποίηση από την FA, καθώς οι παίκτες της ομάδας περικύκλωσαν τον διαιτητή Κέβιν Φρεντ, ο οποίος είχε αποβάλει τον Τζέι Σπίρινγκ στο β΄ μέρος της αναμέτρησης της 5ης Δεκεμβρίου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουάρες τιμωρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών και πρόστιμο 40.000 λιρών από την FA, για ρατσιστικές δηλώσεις που είχε κάνει τον Οκτώβριο εναντίον του Πατρίς Εβρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής επιθετικός σκόπευε να καταθέσει έφεση εναντίον εκείνης της τιμωρίας του, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα πρωταθλήματος της Παρασκευής με τη Νιούκαστλ (σ.σ. η ποινή θα αρχίσει να ισχύει όταν εκδικαστεί και η έφεση), ωστόσο τώρα θα χάσει αυτό το παιχνίδι.


Σε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η FA αναφέρει ότι η Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με πρόστιμο και προειδοποίηση για την μελλοντική συμπεριφορά της, «επειδή δεν κατάφερε να διασφαλίσει την σωστή συμπεριφορά των παικτών της» στη διάρκεια του αγώνα με τη Φούλαμ. Οι «κόκκινοι» παραδέχθηκαν την ενοχή τους σ’ αυτήν την κατηγορία, η οποία σχετιζόταν με την αποβολή του Σπίρινγκ, αλλά δεν αποδέχθηκαν το καθιερωμένο πρόστιμο των 20.000 λιρών για το συγκεκριμένο παράπτωμα. Όμως, τελικά η Λίβερπουλ κρίθηκε «ένοχη» και η FA επέβαλε σήμερα το πρόστιμο, όπως και την τιμωρία στον Σουάρες, ο οποίος αποδέχθηκε τις εναντίον του κατηγορίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.