Με συνταγή Κομοτηνής

Χωρίς πολλές αλλαγές και έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου στη Κομοτηνή, την περασμένη Πέμπτη, ο Αρης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Δόξα Δράμας στο «Κλ. Βικελίδης».

Χωρίς πολλές αλλαγές και έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου στη Κομοτηνή, την περασμένη Πέμπτη, ο Αρης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Δόξα Δράμας στο «Κλ. Βικελίδης». Οι κίτρινοι που δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για άλλη απώλεια, ολοκλήρωσαν το απόγευμα την προετοιμασία τους γι αυτό το ματς, με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, να ανακοινώνει την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:  Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι,  Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Ακόστα και Γιαννιώτας.

Όπως αναμενόταν εκτός έμειναν οι, υπό το καθεστώς καραντίνας,  Καστίγιο, Παπαστεριανός, Πρίττας και Πορτίγια. Θα λείψουν επίσης οι τραυματίες Σανκαρέ, Σηφάκης  οι ανέτοιμοι Βράνιες, Γκαρσία και ο τιμωρημένος, Φατί.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Γιάννης Γιαννιώτας κέρδισε τη μάχη με το χρόνο και φωνάζει «παρών», παρ΄ ότι (εκτός απροόπτου) δεν πρόκειται να πάρει φανέλα βασικού.

Ο Πολωνός τεχνικός θα ξεκινήσει με τον Βελλίδη στην εστία, τους Ντίκο, Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Μίσελ και Καζναφέρης θα τους πλαισιώνουν στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Τόχα, θα αγωνιστεί ο Κατίδης. Στις πτέρυγες, αριστερά θα βρίσκεται ο Ούμπιντες, δεξιά ο Νέτο, ενώ ο Σολτάνι θα επωμιστεί τον ρόλο του δεκαριού, πίσω από τον Τσέζαρεκ.

Φθηνό τα εισιτήρια
Στο πνεύμα των ημερών, για άλλη μια φορά, η ΠΑΕ Αρης έθεσε σε κυκλοφορία σε προσιτές τιμές τα εισιτήρια του αγώνα με τη Δόξα.

Η ανακοίνωση:  « Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο την Δόξα Δράμας την Τετάρτη στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το ARIS MOBILE. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Πιο συγκεκριμένα:  Για τις θύρες 1, 3 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Για την θύρα 2, αλλά και την θύρα 9, κοστίζουν 20 ευρώ, ενώ για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 40 ευρώ. Το ARIS MOBILE θα παραμείνει σήμερα ανοικτό ως τις 21:00, ενώ την ημέρα θα λειτουργήσουν από το πρωί τα εκδοτήρια. Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ και της σχετικής υπηρεσίας e-ticketing από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, (http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html)».

*Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ Αρης για την κλήση στην εθνική ομάδα των Νέων των ποδοσφαιριστών Παρασκευά Παλιάτσου και Βασίλη Πολιανίδη προκειμένου να μετέχουν στο τουρνουά Valentin Granatkin που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 ως τις 11 Ιανουαρίου του 2012 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.