Το Sea of Thieves ξεπέρασε τις προσδοκίες της Microsoft

"Πολύ περισσότερο," λέει ο Phil Spencer.Τα Sea of Thieves και State of Decay 2 ξεπέρασαν τις...

“Πολύ περισσότερο,” λέει ο Phil Spencer.

Τα Sea of Thieves και State of Decay 2 ξεπέρασαν τις προσδοκίες των εσωτερικών πωλήσεων της Microsoft, παρά το γεγονός ότι είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του Xbox Game Pass.

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, συζήτησε την επιτυχία τους στο Giant Bomb, δηλώνοντας ότι το Sea of Thieves πούλησε “σημαντικά περισσότερο” από ό,τι είχε προβλέψει η Microsoft. “Σε αυτά τα δύο παιχνίδια [Sea of Thieves και State of Decay 2], πουλήσαμε περισσότερα αντίγραφα αυτών των παιχνιδιών από όσο αναμενόταν», δήλωσε ο Spencer στη συνέντευξη.

Ο παραγωγός της Rare, Joe Neate, μοιράστηκε παρόμοιες πληροφορίες σχετικά με τo Sea of Thieves στο US Gamer….”Είχαμε έναν στόχο να πετύχουμε μέχρι το τέλος Ιουνίου, το οποίο φτάσαμε την πρώτη μέρα των πωλήσεων”, είπε. Ο Neate πιστεύει ότι το Game Pass και το Mixer συνέβαλαν στην επιτυχία του παιχνιδιού πολλαπλών παικτών.

Όσον αφορά τους συνδρομητές του Game Pass, ο Spencer δήλωσε ότι αγοράζουν περισσότερα παιχνίδια από άλλους χρήστες του Xbox.

Αυτά τα δεδομένα φαινομενικά αμφισβητούν τον ισχυρισμό πολλών ανθρώπων ότι το Sea of Thieves και το State Of Decay 2 έχουν δει μεγαλύτερες βάσεις παικτών μόνο και μόνο επειδή είναι διαθέσιμα στο Game Pass, ειδικά εφόσον υπάρχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για την υπηρεσία.

Το Sea of Thieves είναι η νέα IP με τις πιο γρήγορες πωλήσεις της Microsoft αυτής της γενιάς, ενώ το State of Decay 2 έχει ξεπεράσει τους 2 εκατομμύρια παίκτες.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.