Παναθηναϊκός ΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΓυμναστικός Λάρισας ΦάροςΧολαργός

Εντολή Λάσκαρη για να τρέξουν οι εξελίξεις

Ο Νίκος Λάσκαρης φέρεται να έδωσε εντολή στους συνεργάτες του στον Άρη να τρέξουν τις εξελίξεις, σχετικά με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής, για να παρουσιαστεί έτοιμος ο Άρης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/08/2017 • 13:44
Ο Νίκος Λάσκαρης
  • shares
Ο Νίκος Λάσκαρης φέρεται να έδωσε εντολή στους συνεργάτες του στον Άρη να τρέξουν τις εξελίξεις, σχετικά με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής, για να παρουσιαστεί έτοιμος ο Άρης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων» είχε συνάντηση με τον πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, τον εντεταλμένο σύμβολο Μάνο Λάσκαρη και τα μέλη, Στάθη Ρούσσο και Θωμά Νικολάου. 

Ο Λάσκαρης έδωσε εντολή να ενταθούν οι επαφές των «κίτρινων» για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας σεζόν, καθώς επίσης και για τη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου, το οποίο θα στελεχώσει τον Παναγιώτη Γαννάκη στον πάγκο των «κίτρινων». Τέλος, οι ιθύνοντες του Άρη θα έχουν επαφές με τους Βασίλη Καββαδά και Μιχάλη Τσαϊρέλη, προκειμένου να βρεθεί λύση με τα συμβόλαιά τους. 

Γράψτε το σχόλιο σας...