Προς …ναυάγιο η υπόθεση Κάτσε!

Στον ΠΑΟΚ πετάει το ...μπαλάκι ο Παναθηναϊκός αναφορικά με την υπόθεση Κάτσε και όλα δείχνουν ότι "ναυαγεί" ο δανεισμός του Αλβανού χαφ στο Τριφύλλι.

Στον ΠΑΟΚ πετάει το …μπαλάκι ο Παναθηναϊκός αναφορικά με την υπόθεση Κάτσε και όλα δείχνουν ότι “ναυαγεί” ο δανεισμός του Αλβανού χαφ στο Τριφύλλι. 

Οι Πράσινοι υποστηρίζουν ότι έχουν κάνει την πρόταση τους για το δανεισμό του Αλβανού μέσου και πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να αποφασίσει. 

” Κάναμε μια σοβαρή οικονομική πρόταση τηρουμένων των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου και πλέον είναι εσωτερικό θέμα του ΠΑΟΚ”, έλεγαν άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Κάτσε, ενώ παραμένει η σημαντική οικονομική διαφορά που χωρίζει τα δύο κλαμπ.  

Οι Πράσινοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω από το 50% του συμβολαίου του Κάτσε, ενώ ο ΠΑΟΚ ζητά από τους Πράσινους να αναλάβουν αρκετά μεγαλύτερο ποσοστό επί των ετήσιων αποδοχών του 25χρονου αμυντικού χαφ.

Υπήρξε και την Τρίτη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η διαφορά δεν “γεφυρώθηκε” και όπως φαίνεται δεν προχωρά η ανανέωση δανεισμού του παίκτη στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Κάτσε έχει ήδη στα χέρια του αρκετές προτάσεις και θα τις εξετάσει το επόμενο διάστημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.