Γκολ, ρεκόρ και τρίτο παιδί για Σουάρες

Η χαρά του Λουίς Σουάρες μετά τη νίκη της Ουρουγουάης επί της Σαουδικής Αραβίας και την πρόκριση της ομάδας του στους «16» του Μουντιάλ ήταν «διπλή». Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα συνδύασε την 100ή του συμμετοχή στη «Σελέστε» με το γκολ που της χάρισε το «τρίποντο» και την έστειλε για 3η διαδοχική διοργάνωση στην επόμενη φάση

Η χαρά του Λουίς Σουάρες μετά τη νίκη της Ουρουγουάης επί της Σαουδικής Αραβίας και την πρόκριση της ομάδας του στους «16» του Μουντιάλ ήταν «διπλή». Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα συνδύασε την 100ή του συμμετοχή στη «Σελέστε» με το γκολ που της χάρισε το «τρίποντο» και την έστειλε για 3η διαδοχική διοργάνωση στην επόμενη φάση. 

Μετά το ματς, αφού εκθείασε την εκπληκτική, όπως την χαρακτήρισε, επιτυχία της Εθνικής, ανακοίνωσε παράλληλα ότι η γυναίκα του είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο τους παιδί!

Ο 31χρονος δεν έκρυβε την χαρά του μπροστά στις κάμερες και επέλεξε να μοιραστεί την ξεχωριστή αυτή στιγμή στη ζωή του με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους δημοσιογράφους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.