Ακόμα πέντε ημέρες αγωνίας

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι αναγκασμένος να περιμένει έως τις 20 Ιουλίου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει ο Κρις Σίνγκλετον στο ρόστερ του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
15/07/2017 • 10:49
Ο Κρις Σίνγκλετον
  • shares
Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι αναγκασμένος να περιμένει έως τις 20 Ιουλίου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει ο Κρις Σίνγκλετον στο ρόστερ του και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μέχρι στιγμής, οι «πράσινοι» έχουν απορρίψει όλες τις προτάσεις που είχαν δεχτεί για την παραχώρηση του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος από την πλευρά του συνεχίζει να ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τον σέντερ των «πράσινων» προσέκρουσε πάνω στην άρνηση της διοίκησης να παραχωρήσει τον παίκτη, μετά από σχετική εισήγηση του Τσάβι Πασκουάλ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θέλουν τον παίκτη και τη νέα σεζόν στο ρόστερ τους και πλέον περιμένουν να μην υπάρξει κάποια πρόταση από το ΝΒΑ, ώστε να μην ενεργοποιηθεί ο σχετικός όρος στο συμβόλαιο του παίκτη και να παραμείνει στην Αθήνα και τη νέα σεζόν.  

Γράψτε το σχόλιο σας...