Ακύρωσαν τη γιορτή οι παίκτες!

Ακύρωσαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σε ένδειξη δυσαρέσκειας για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ...

Για το απόγευμα της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένη να γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους, όμως ακυρώθηκε. Ο λόγος της ακύρωσης δεν είναι άλλος από την αντίδραση των παικτών που ειδοποίησαν τη διοίκηση ότι δεν πρόκειται να πάνε στη γιορτή τι στιγμή που συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

Το θέμα τέθηκε από τους αρχηγούς πριν την προπόνηση χωρίς να βρίσκεται ο Κωαστένογλου στα αποδυτήρια, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
“Υπάρχει η σκέψη από κάποιους να μην πάμε στη γιορτή τι στιγμή που και εμείς και το διοικητικό προσωπικό είμαστε απλήρωτοι τόσους μήνες”.
Η αποχή από την γιορτή αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία και όταν ενημερώθηκε ο Κωστένογλου δήλωσε ότι στηρίζει την απόφαση των παικτών και ότι ούτε το προπονητικό τιμ θα δώσει το παρών στην γιορτή

Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη κίνηση  των ποδοσφαιριστών της Ένωσης μετά την ανακοίνωση που είχαν βγάλει προ λίγων ημερών και προειδοποιούσαν τη διοίκηση για αντιδράσεις αν συνεχιζόταν αυτή η οικονομική κατάσταση. Μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΚ  συζητώντας μεταξύ τους άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες αντιδράσεις μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2011. Δηλαδή μετά τον αγώνα κυπέλλου με την Καλαμάτα.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.