Αποκλείστηκαν Γιάκομπ, Παπαστεριανός

Όπως όλοι φοβούνταν από την Πέμπτη το απόγευμα ο Βικτοράς Γιάκομπ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί κι έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή του Αρη, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό.

Όπως όλοι φοβούνταν από την Πέμπτη το απόγευμα ο Βικτοράς Γιάκομπ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί κι έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή του Αρη, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό.

Η έκπληξη όμως ακούει στο όνομα Μανώλης Παπαστεριανός ο οποίος χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και παρά το ότι ήταν βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια, έμεινε εκτός, δείγμα ίσως των προθέσεων του Πρόμπιερζ για αλλαγές μετά το 1-0 από τον αστέρα στη Τρίπολη.

Κόντρα στον Παναιτωλικό,  οι κίτρινοι δεν θα έχουν ακόμη στη διάθεσή τους και τους επίσης τραυματίες Σανκαρέ, Γκαρσία, Σηφάκη, Πορτίγια (επέστρεψε και συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη την αποθεραπεία του), όπως και τον Ελντιν Γιακούποβιτς ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, συνεχίζοντας την «παράδοση» των προβλημάτων που τον ταλανίζουν από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό του Αρη. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Γιούριτσα Βράνιες, μετά το τράβηγμα που ένιωσε την περασμένη Τετάρτη. Παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε, τελικά δεν πρόλαβε.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές (ένας θ΄ αποκλειστεί λίγο πριν την έναρξη του ματς) οι οποίοι είναι οι εξής: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Φατί, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Καστίγιο, Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Γιαννιώτας.

Η ομάδα ήδη έχει αποσυρθεί στο ξενοδοχείο της, προκειμένου να υπάρξει η ανάλογη αυτοσυγκέντρωση, λίγο πριν από ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αρης θα επιδιώξει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία της Superleague.  

Σε ότι αφορά το σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο προπονητής του Αρη, αυτό πιθανότατα θα είναι το εξής: Ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του στο κέντρο της άμυνας, τους Ντίκο και Λαζαρίδη. Αριστερά, αντί του Μίσελ, θα παίξει ο Καζναφέρης ο οποίος δοκιμάζεται για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη θέση, ενώ στο δεξί άκρο θα ξεκινήσει ο Νέτο, μετά τον αποκλεισμό του Παπαστεριανού.  Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Τόχα-Φατί δεν αλλάζει, έχοντας αριστερά τον Καπετάνο (επανέρχεται μετά από καιρό στη βασική ενδεκάδα)  και στα δεξιά τον Ούμπιντες. Τέλος, ο Καστίγιο θα αγωνιστεί πίσω από τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο οποίος θα αποτελέσει την αιχμή της ομάδας στην επίθεση.   

Νίκη της Κ-20 με Κανούλα
Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Κ-20 του Αρη, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή, επιβλήθηκε με 1-0 του Παναιτωλικού, σ΄ ένα ματς το οποίο διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης». Το νικητήριο γκολ των κιτρίνων σημείωσε ο Σάκης Κανούλας, στο 29΄, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ισως μάλιστα αυτή να ήταν και η τελευταία εμφάνιση του Κανούλα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αν επαληθευτούν τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Επανομή από τον Γενάρη και μετά.

Ο Αρης είχε νωρίτερα δοκάρι από κεφαλιά του Γιώρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι το ιδιαίτερο.

ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Διούδης, Πολιανίδης, Αγτζίδης, Γιαννίτσης, Νταρμαλής, Ρένια (60` Σουνάς), Γιώρης, Κανούλας, Κουρέλλας (84′ Αντωνιάδης), Καραγιάννης (73` Ζυγκερίδης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Παναγιώτου): Τσόπαλος, Ζέρης, Σαμάρας, Τζιτζής, Μπούρος, Σμίλτος, Μύγας, Καπινόπουλος, Μήλιος, Πασάς, Κιούσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.