To Event Pass του PUBG λαμβάνει νέα δωρεάν αντικείμενα

Η γκρίνια είχε αυτά τα αποτελέσματα.Η PUBG Corp. ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει δύο πρόσθετα...

Η γκρίνια είχε αυτά τα αποτελέσματα.

Η PUBG Corp. ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει δύο πρόσθετα δωρεάν αντικείμενα στο πλαίσιο του Event Pass .

Η PUBG Corp. έκανε την ανακοίνωση σε μια δημοσίευση στο Steam, μετά από μια τεράστια αντίδραση από τους παίκτες πάνω από το νέο Event Pass. Πολλοί από τους παίκτες το βλέπουν σαν μια άπληστη επιχειρηματική πρακτική, επισημαίνοντας ότι το PUBG είναι ένα παιχνίδι αξίας $30 που χρησιμοποιεί ήδη loot boxes.

“Πολλοί από εσάς φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι για τα 17 μόνιμα, αποκλειστικά cosmetic items που περιλαμβάνονται στο Event Pass (συμπεριλαμβανομένου του πλήρους Jailbird σετ, του Escapee σετ, των Prison Guard uniforms και του Beach Set)”, γράφει η PUBG Corp. “Αλλά έχουμε επίσης ακούσει από πολλούς από σας ότι θα θέλατε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα μόνιμα αντικείμενα, ακόμα και αν δεν πληρώνετε για το Pass”.

“Θέλουμε το event να είναι διασκεδαστικό και σημαντικό για όλους τους παίκτες μας, οπότε εισάγουμε δύο νέα στοιχεία που μπορείτε να ξεκλειδώσετε μόνιμα δωρεάν. Θα μπορείτε να τα ξεκλειδώσετε συμπληρώνοντας τις αποστολές του Event Pass, ανεξάρτητα από το εάν πληρώσετε ή όχι”.

Τα δύο νέα δωρεάν αντικείμενα είναι ένα σακάκι και ένα κάλυμμα προσώπου. Μπορείτε να τα ελέγξετε παρακάτω.

32719f2181238fc14ce1c999c4e834b0fd9d3b38 (1)

Επιπλέον, ο developer παραδέχθηκε ότι «απέτυχε να εξηγήσει σωστά» γιατί ορισμένα στοιχεία είναι μόνο προσωρινά, ακόμη και για εκείνους που έχουν αγοράσει το pass. Ωστόσο, η PUBG Corp δεν επιβεβαίωσε εάν θα απαλλαγεί από τα trial items.

“Ο κύριος λόγος είναι ότι θέλαμε να αφήσουμε τους παίκτες να δοκιμάσουν μερικά από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα από crates που έχουμε κυκλοφορήσει στο παρελθόν”, δήλωσε η PUBG Corp. “Θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλό να δώσουμε σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν κατά τη διάρκεια του event, αλλά έχουμε ακούσει τα σχόλιά σας σχετικά με αυτό το θέμα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη δημιουργία νέων τρόπων για να σας επιτρέψουμε να ξεκλειδώστε εξαιρετικό περιεχόμενο στο PUBG”.

Θα συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τα trial items στο μέλλον.

“Παρά την αντίδραση, το PUBG παρέμεινε επιτυχημένο, φτάνοντας τους 400 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε PC και Xbox One και τους 87 εκατομμύρια ημερήσιους παίκτες στο κινητό.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.