Φραγκιάς: «Να μείνουμε αήττητοι»

Να πανηγυρίσει μια ακόμα εντός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, θέλει από τον Κολοσσό ο Βασίλης Φραγκιάς.

Να πανηγυρίσει μια ακόμα εντός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, θέλει από τον Κολοσσό ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας κόουτς τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με καλό ρόστερ και έμπειρους Έλληνες και ξένους αθλητές. Ο ΠΑΟΚ είναι απαλλαγμένος πλέον από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και θα ρίξει αποκλειστικά το βάρος του στο πρωτάθλημα. Αυτό τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο. Εμείς για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στα 40 λεπτά του αγώνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Φυσικά ο στόχος μας είναι να παίξουμε ομαδικά, όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς».

Από την πλευρά του, ο Ρούμπεν Μπόικιν τόνισε: «Γνωρίζουμε όλοι καλά ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο και οι αντίπαλοι μας αδικούνται από τη θέση τους στη βαθμολογία. Έχουμε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ του, είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και εμείς θα χρειαστούμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, αφού μας δίνουν ώθηση για να παίζουμε καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.