Τα είχαν πει πριν το Final 4

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods και πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.
17/06/2017 • 09:36
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης
  • shares
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods και πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής γκαρντ είχε ξεκινήσει τις συνομιλίες με τους «πράσινους», αρκετό καιρό πριν την τελική συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως οι επαφές συνεχίστηκαν και μέσα στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League. 

Τα ίδια δημοσιεύματα συμπληρώνουν πως ο παίκτης ήταν αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και πως το προηγούμενο διάστημα είχε συνομιλίες με τους «πράσινους» για τον ρόλο του στην ομάδα και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, καθώς είχε ζητήσει τριετές συμβόλαιο, κάτι που είχε γίνει δεκτό από το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» επιμένουν πως λίγο πριν το ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ο Μάντζαρης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσάβι Πασκουάλ, ενώ συμπληρώνουν πως το «τριφύλλι» είχε σεβαστή την επιθυμία του παίκτη για εχεμύθεια, σχετικά με τις επαφές τους, μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...