Υποψήφιοι προς αποχώρηση .

Μετά τη σημερινή κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ο Λεονάρντο έγινε ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου, λίγο πριν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μετά τη σημερινή κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ο Λεονάρντο έγινε ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου, λίγο πριν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Σίγουρα όμως, δεν πρόκειται να είναι ο μοναδικός που θα τη διαβεί. Πρώτος υποψήφιος να τον ακολουθήσει είναι ο συμπατριώτης του Σπαντάτσιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, σύμφωνα και με τον χρόνο συμμετοχής του, δε φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ωστόσο το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί αποκτήθηκε, καθώς ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε ενήμερος για την περίπτωσή του, είτε προσωπικά είτε μέσω ανθρώπων που εμπιστεύεται. Εντούτοις, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού δεν έχουν περάσει καλά – καλά τρεις μήνες, δείχνει να βρίσκεται εκτός πλάνων.

Στην ίδια λίστα μπορεί να τοποθετηθεί ο προοριζόμενος για βασικός (!) στον αυριανό αγώνα Ντιέγκο Αρίας, αφού το προχτεσινό δημοσίευμα από τη Βραζιλία διαδέχτηκε, νέο σημερινό, το οποίο μάλιστα κάνει λόγο και για προσύμφωνο ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του (σ.σ. Κρουζέιρο). Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής Κολομβιανός χαφ αποκτήθηκε στη λογική του αντικαταστάτη του Βιτόλο, όμως σε καμία περίπτωση δεν πλησίασε καν αυτόν το ρόλο. Κατά συνέπεια πιθανολογούμενη αναχώρησή του από την ομάδα, εφόσον ωφελούσε την ομάδα οικονομικά, συνυπολογίζοντας και την επιστροφή του υγιούς Τσουκαλά, ενδεχομένως να μη λογίζονταν ως αρνητική εξέλιξη. Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η περίπτωση του Πάμπλο Κοντρέρας.

Πρόκειται για μια μονάδα με αδιαμφισβήτητη προσφορά σε όλα όσα καταφέρει η ομάδα την τελευταία τετραετία. Βασικός στον κορμό που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του ΠΑΟΚ στην επιστροφή του από την αφάνεια. Οι δηλώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τόσο από τον ίδιο όσο κι από ΜΜΕ της χώρας του δε δίνουν ξεκάθαρη εικόνα ως προς τις προθέσεις του. Πάντως, ειδικά τον τελευταίο καιρό ο ίδιος δείχνει να περιμένει μια πρόταση από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», προσαρμοσμένη στα στενά οικονομικά δεδομένα της ομάδας και της χώρας, που όμως θα προδίδει τη θέλησή τους να τον κρατήσουν στην Τούμπα.

Μέχρι τώρα οι ενδείξεις μοιάζουν αρνητικές ως προς την προοπτική παραμονής του. Ακόμη κι έτσι, υπάρχει – ακόμη – χρόνος και πρόσφορο έδαφος για συζήτηση με βασικό κι αναφαίρετο γνώμονα το καλό της ομάδας. Αν πάλι το τελευταίο επιτάσσει τη φυγή του, είναι μια λογική που θα πρέπει να εξηγηθεί σε όλους διεξοδικά μέσα από τις πολυαναμενόμενες συνεντεύξεις Τύπου των υπευθύνων της ΠΑΕ, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.