Με νέα ρότα οι επόμενες ταινίες “Star Wars” μετά το “Solo: A Star Wars Story”

H Lucasfilm αναθεωρεί το μέλλον του franchiseΤο "Solo: A Star Wars Story" άφησε, τελικά, το στίγμα...

H Lucasfilm αναθεωρεί το μέλλον του franchise

Το “Solo: A Star Wars Story” άφησε, τελικά, το στίγμα του στη Lucasfilm.

Η ενημέρωση των προηγούμενων ημερών για το franchise του “Star Wars” ήταν γεμάτη με ανατροπές. Αρχικά μάθαμε για “πάγωμα” των spin-off ταινιών του σύμπαντος του “Star Wars”. Αργότερα, ήρθε το “ξε-πάγωμα” απευθείας από τα λεγόμενα των συντελεστών της Lucasfilm. Οι πιο πρόσφατες αναφορές μιλούν για επαναξιολόγηση του μέλλοντος των ταινιών “Star Wars”, επηρεασμένη από την κακή απόδοση του “Solo: A Star Wars Story”.

Πηγές που μίλησαν στο The Hollywood Reporter ανέφεραν ότι, η Lucasfilm “δεν έχει βάλει φρένο στην ανάπτυξη των ταινιών, αλλά ξύνουν τις πληγές τους”.

Το “Star Wars: Episode IX“, που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου του 2019, θα μείνει ανεπηρέαστο από την ανακατεύθυνση. Οι επόμενες ταινίες, ωστόσο, έχουν μπει στο στόχαστρο της ομάδας της Lucasfilm, οι οποίοι προσπαθούν να ανακαλύψουν μία νέα κατεύθυνση για το μέλλον της σειράς.

Η ταινία για τον Boba Fett βρίσκεται, ακόμα, σε εξέλιξη, με τους Simon Kinberg και James Mangold να υπογράφουν το σενάριο και τον Mangold να προετοιμάζεται να αναλάβει τη σκηνοθεσία. Αλλά, λόγω του “Solo”, το spin-off πιθανολογείται να είναι μικρότερο από το αναμενόμενο.

“Αυτό δεν σημαίνει ότι τα spin-off δεν θα γίνουν”, ανέφερε μία άλλη πηγή. “Απλώς σημαίνει ότι προσπαθούν να καταλάβουν πώς πρέπει να τα φτιάξουν, και να τα προωθήσουν, με διαφορετικό τρόπο”.

Οι φήμες για την αυτόνομη ταινία του Obi- Wan Kenobi δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί. Ο Stephen Daldry βρίσκεται σε συζητήσεις για να την σκηνοθετήσει αλλά, ούτε το studio ή ο αντιπρόσωπός του έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η παρουσία του Ewan McGregor φαίνεται αρκετά έντονη. Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Obi- Wan εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για, όχι μία αλλά, δύο ταινίες για τον ήρωα του. Πρόσφατα, μάλιστα, ένα πέρασμά του διέγειρε τις φήμες για την επιστροφή του στο “Star Wars Episode IX”.

Όσον αφορά τη Disney, με την οποία έχουμε δει τέσσερις ταινίες “Star Wars” μετά από την εξαγορά της Lucasfilm για $4 δις δολάρια τον Οκτώβριο του 2012, τα έσοδα των πρώτων τριών ταινιών υπήρξαν δελεαστικά υψηλά. Με εξαίρεση το “Solo”, που απέφερε μόλις $344 εκ. σε διεθνές επίπεδο, οι υπόλοιπες ταινίες έφεραν έσοδα μεταξύ του $1 δις και των $2 δις, η κάθε μία.

Σύμφωνα με μία ακόμα πηγή του THR, “Ανέπτυσσαν τίποτα και τα πάντα. Η υπόθεση για αυτούς ήταν να παραγεμίζουν με σάλτσες και όχι να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν κάτι καινούριο”.

Πέρα των όσων προαναφέρθηκαν, πολλές ακόμα ιστορίες περιμένουν να συμπληρώσουν το σύμπαν του “Star Wars”. Νέες ταινίες από τους δημιουργούς του “Game of Thrones”, η τριλογία του Rian Johnson και η νέα τηλεοπτική σειρά του Jon Favreau περιμένουν να βρουν το φως της δημοσιότητας και το κοινό περιμένει να δει το αποτέλεσμα.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.