Εντζεγκουέλε: “Κοντράρουμε τους πάντες”

Ο Γουίλιαμ Εντζεγκουέλε μίλησε για την παρουσία του στον Παναιτωλικό και το όνειρο του να παίξει μια μέρα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γουίλιαμ Εντζεγκουέλε μίλησε για την παρουσία του στον Παναιτωλικό και το όνειρο του να παίξει μια μέρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη SportDay ο Καμερουνέζος στόπερ τόνισε μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι που είμαι σε μία ομάδα που προοδεύει συνέχεια και αποδεικνύεται ανταγωνιστική και στην Α’ Εθνική. Ανάμεσα στις δύο κατηγορίες υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Τώρα έχουμε αντιπάλους και ευρωπαϊκού επιπέδου, αλλά είμαστε σε θέση να κοντράρουμε τον οποιοδήποτε».
 
Και πρόσθεσε για την εμφάνιση του κόντρα στον ΟΦΗ:  «Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερό μου παιχνίδι, αλλά σίγουρα είναι από τα καλύτερά μου, αφού σκόραρα και κερδίσαμε. Το βασικό βέβαια είναι να κερδίζει η ομάδα και να βοηθάω αμυντικά».

Αναφερόμενος στους οπαδούς του Παναιτωλικού ο Εντζεγκουέλε είπε: «Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς. Γεμίζει το γήπεδο. Θέλουμε να είναι συνέχεια κοντά μας και να του δίνουμε χαρές. Είμαι τυχερός που είμαι σε έναν σύλλογο πάρα πολύ οργανωμένο και δεν έχουμε τα προβλήματα που ακούω ότι υπάρχουν αλλού. Ο στόχος εξ αρχής είναι η παραμονή, αλλά αν δούμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, φυσικά και θα το κυνηγήσουμε. Αλλά δεν έχει αλλάξει».

Ο  Εντζεγκουέλε δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του: «Όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Τιμώ το συμβόλαιό μου μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν λέω όχι στο να μείνω στην Ελλάδα και στον Παναιτωλικό. Αλλά δεν πρόκειται να σας πω και ψέματα πως δεν στοχεύω και σε κάτι καλύτερο αν παρουσιαστεί», δήλωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.