“Doctor Who” και “Downton Abbey” πινελιές αποκτά η ταινία Eternal Beauty”

Οι Billie Piper και Penelope Wilton προστίθενται στο cast.Η ταινία "Eternal Beauty" έχει μπει...

Οι Billie Piper και Penelope Wilton προστίθενται στο cast.

Η ταινία “Eternal Beauty” έχει μπει δυναμικά σε διαδικασία παραγωγής με το cast να εμπλουτίζεται με τις παρουσίες των Billie Piper (“Doctor Who”) και Penelopy Wilton (“Downton Abbey”). Τα νέα μας φέρνει το Deadline που μας πληροφορεί παράλληλα ότι η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Oι νεοαφιχθείσες ηθοποιοί έρχονται να πλαισιώσουν τους Sally Hawkins, Alice Lowe και David Thewlis σε μια ταινία που φέρει την σεναριακή υπογραφή και σκηνοθετική επιμέλεια του Craig Roberts. O Roberts που έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην επερχόμενη βιογραφία του Tolkien, έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2015 με την ταινία “Just Jim”. Tην παραγωγή έχει αναλάβει ο Adrian Bate της Cliff Edge Pictures, με τους Mary Burke (BFI), Adam Partridge (Ffilm Cymru Wales), Pip Broughton (Cliff Edge), Meroë Candy (Wellcome) και Paul Higgins (Dragon) να αναλαμβάνουν καθήκοντα εκτελεστικών παραγωγών.

Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την πρωταγωνίστρια Sally Hawkins και την κάθοδό της σε έναν χαοτικό κόσμο όταν εγκαταλείπεται στα σκαλιά της εκκλησίας. Στο πρόσφατο παρελθόν μπορέσαμε και απολαύσαμε την Sally Hawkins στο “Shape of Water” που κέρδισε καρδιές κοινού και κριτικών αλλά και Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Ο Adrian Bate της Cliff Edge Pictures μιλώντας για την ταινία δήλωση: ” To ‘Εternal Beauty’ θα εκπλήξει και θα ευχαριστήσει. Απεικονίζει την σχιζοφρένεια μια εξαιρετικά παρεξηγημένη ασθένεια, με αξιοπρέπεια, χιούμορ και στοργή. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με αυτό το εκπληκτικό cast που θα δώσει πνοή και θα ενισχύσει το όραμα και τους χαρακτήρες του Craig. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τις τελευταίες προσθήκες στο cast , τις εξαιρετικές Billie Piper και Penelope Wilton”.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.