Αλεξανδρής: Στα… χνάρια της Ρουντούπις

Τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να «παγιδεύσει» τη Νίμπουργκ στην έδρα της έδειξε στον Άρη η Ρουντούπις, η οποία την κέρδισε στην Τσεχία και ο Βαγγέλης Αλέξανδρής εξήγησε πως αδυναμίες της αυριανής του αντιπάλου που φάνηκαν στο συγκεκριμένο ματς είναι ένας χρήσιμος... οδηγός.

Τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να «παγιδεύσει» τη Νίμπουργκ στην έδρα της έδειξε στον Άρη η Ρουντούπις, η οποία την κέρδισε στην Τσεχία και ο Βαγγέλης Αλέξανδρής εξήγησε πως αδυναμίες της αυριανής του αντιπάλου που φάνηκαν στο συγκεκριμένο ματς είναι ένας χρήσιμος… οδηγός. 
«Πάμε να παλέψουμε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Από την εικόνα που μας είχε δείξει, δεν πιστεύαμε ότι θα έχανε μέσα στην έδρα της από την Ρουντούπις. Να που έγινε όμως και αυτό, οπότε μας δίνει την δυνατότητα να αγωνιστούμε σκληρά και αν είμαστε καλοί να τους κερδίσουμε με την σειρά μας. Με αυτόν τον σκοπό ήρθαμε στην Τσεχία για να τους αντιμετωπίσουμε», ξεκίνησε να λέει ο «τίγρης» και συμπλήρωσε πως «για να τα καταφέρουμε πρέπει να πιάσουμε πάρα πολύ καλή απόδοση όπως έκανε η Ρουντούπις. Χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να βάλουμε σε τάξη την κούραση από τα συνεχόμενα κουραστικά ταξίδια και τις πολλές ώρες πτήσεων».
Η βελτίωση της απόδοσης του Άρη στις τελευταίες αναμετρήσεις μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, με τον κόουτς να εξηγεί πως «οι απαιτήσεις είναι πολλές όταν μιλάμε για τον Άρη. Από την αρχή της χρονιάς στόχος μας είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε μέρα που περνάει. Οι πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις, όπως επίσης η υψηλή απόδοση που πιάνουμε και η βελτίωση στο παιχνίδι μας έχουν ως αποτέλεσμα να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση μας. Παράλληλα μεγαλώνουν τη διάθεση μας για δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά και να ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Ξεπερνώντας την κάθε δυσκολία μπορούμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.