Στην αναβροχιά, καλός και ο …Κάτσε

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την παραμονή του Εργκούς Κάτσε στον Παναθηναϊκό και το ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Δώνης στην υπόθεση.

Λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Εργκούς Κάτσε στον Παναθηναϊκό και την νέα σεζόν. Μια κίνηση που μοιάζει για το Τριφύλλι με …καλοκαιρινή ηλιαχτίδα σε έναν συννεφιασμένο – μεταγραφικά – ουρανό. 

Η αναμονή στην υπόθεση της Pan Asia και η στασιμότητα στο θέμα της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο σύλλογο, έχει “παγώσει” όλες τις εξελίξεις στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού και είναι λογικό να υπάρχει …αναβροχιά στο μεταγραφικό μέτωπο. 

Σε αυτό το διάστημα …προσμονής, ο Νταμπίζας προσπαθεί να προχωρήσει όσα θέματα είναι στο “χέρι” του και η ανανέωση του δανεισμού του Κάτσε ήταν εξ’αρχής στη λίστα προτεραιοτήτων του τεχνικού διευθυντή των Πράσινων. 

Οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ είχαν τα …πάνω τους και τα κάτω τους. Οι δύο ομάδες πλησίασαν σε συμφωνία, κάποια στιγμή υπήρξε αρκετά μεγάλη απόσταση στο οικονομικό κομμάτι και μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, βρέθηκε η “χρυσή τομή”. 

Για τον …μνημονιακό Παναθηναϊκό του χαμηλού μπάτζετ και του περιορισμού μεταγραφών, η παραμονή του Κάτσε είναι ένα τεράστιο αγωνιστικό κέρδος ενόψει της νέας – και εξαιρετικά δύσκολης – αγωνιστικής περιόδου. 

Ο διεθνής Αλβανός χαφ έδειξε στο εξάμηνo διάστημα που αγωνίστηκε στο Τριφύλλι την αξία του, ενώ είναι θετικό ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο σύλλογο, καθώς γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. 

Παράλληλα ο Εργκούς Κάτσε θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Δώνη. Έναν προπονητή που τον πίστεψε πρώτος και ο 25χρονος αμυντικός μέσος εκτιμά ιδιαίτερα. Ο Δώνης είχε δώσει πριν από λίγα χρόνια …προαγωγή στον Κάτσε από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και είναι ο άνθρωπος που βοήθησε τον Αλβανό χαφ για να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και να καθιερωθεί στο Δικέφαλο του Βορρά. 

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ένας ποδοσφαιριστής να αισθάνεται την εμπιστοσύνη του προπονητή του και η παρουσία του Δώνη στον Παναθηναϊκό έπαιξε το δικό της ρόλο στην απόφαση παραμονής του Κάτσε και τη νέα σεζόν στο Τριφύλλι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.